Yardım İncehesap İadem 22 Gündür Yapılmadı!

Şaka gibi ya hala param yatmadı. 22 gün olmuş.

Dostlar 2 hafta önce gaming gecesinden Gamepower klavye almıştım.
Ertesi gün İptal etmek istedim ama Hazırlanıyor aşamasında iptal edemeyiz, ürün size gelince almayın bize gelir iadeniz gerçekleşir dediler.
Bende kargo daha çıkış şubesinde (yani incehesabın kargomu verdiği şube) görünce yk kargo uygulamasından iade talebi oluşturdum ama yine de benim ilçemde ki şubeye kadar geldi ve geri iade oldu. Yani pazartesi kargoya verdiler salı bize geldi çarşamba geri onlara gitti.
Ama bilmiyordum ki geri alınmayan kargolar 3 iş günü şube de bekledikten sonra incehesap'a verilirmiş. Bilsem ben teslim alıp aynı gün geri iadelerdim.
İncehesap bize geldikten sonra 3-7 iş günü dedi. Ama cumartesi dahil bugün 8. iş günü. Her gün desteğe yazıyorum en kısa sürede yapılacaktır diyip duruyorlar.
15 gündür paramı alamadım ve kargo bana bile gelmemiş olmasına rağmen. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Alıntıyı görüntüle
Bu tarz durumlarda incehesabı arayabilirsin orada çok daha hızlı çözüm sağlıyorlar.

Bu tarz durumlarda incehesabı arayabilirsin orada çok daha hızlı çözüm sağlıyorlar.
Aradım yaklaşık 25 tane falanda mesaj attım. Hepsinde en kısa sürede tamamlanacak dediler.
Diye diye bugüne geldik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben senin yerinde olsam 14 gün içinde yatırmadıkları için thh başvurur icra tabii ki başlatıp hesaplarina bloke koydururum ugraşsınlar :kekw:
Kim uğraşacak onla ya :d

Son düzenleme:
23. günün sonunda iadem olmuş ama para hala yatmadı :d

1756888834455.webp

Amazon da taa geçen sene, bu aylarda gümrük limitlerinin açıklandığı gün, aldığım ürünü, sorunlu olduğunu kanıtladıktan sonra UGREEN UK'e ücretsiz gönderip tüm parayı iade etti.

IMG_1078.webp

Firma var firma var gerçekten. Umarım iaden olur kısa sürede.

Dostlar 2 hafta önce gaming gecesinden Gamepower klavye almıştım.
Ertesi gün İptal etmek istedim ama Hazırlanıyor aşamasında iptal edemeyiz, ürün size gelince almayın bize gelir iadeniz gerçekleşir dediler.
Bende kargo daha çıkış şubesinde (yani incehesabın kargomu verdiği şube) görünce yk kargo uygulamasından iade talebi oluşturdum ama yine de benim ilçemde ki şubeye kadar geldi ve geri iade oldu. Yani pazartesi kargoya verdiler salı bize geldi çarşamba geri onlara gitti.
Ama bilmiyordum ki geri alınmayan kargolar 3 iş günü şube de bekledikten sonra incehesap'a verilirmiş. Bilsem ben teslim alıp aynı gün geri iadelerdim.
İncehesap bize geldikten sonra 3-7 iş günü dedi. Ama cumartesi dahil bugün 8. iş günü. Her gün desteğe yazıyorum en kısa sürede yapılacaktır diyip duruyorlar.
15 gündür paramı alamadım ve kargo bana bile gelmemiş olmasına rağmen. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Alıntıyı görüntüle
Başlık 'İncehesap Değişim Süreci ve Yaşadığım Sorunlar - Ne Yapmam Lazım ?' https://forum.donanimarsivi.com/kon...e-yasadigim-sorunlar-ne-yapmam-lazim.1145984/

Benimde Böyle Sorunum Vardı Artık Disbiratör Firma Arayp Gönderdi Ürünü 30 Gün Geçti Hala Sisteme Yansımamıştı Sonra Beni Arıyorlar 25.İş Gününde Kulaklık Geldi Mi Disbiratör Öyle Diyor Ona Göre Kapatacaz Diyor Kaydı Daha Takip Edemiyorlar Ürünü Her Aradığımda Aynı Şeyleri Söyleyip Duruyorlar Ne Alışverin Yapın Ne Yaptırın

İadelerin hızlı olmasını istiyoruz ama bu seferde bunu suistimal eden çok oluyor. Firmalar açısından düşünmek lazım birazda.
Ürünü teslim bile almadan geri gönderdim. Aldığım gün, daha hazırlanıyor aşamasında iptal edin boşuna boşuna kargo parası ödemeyin dedim. Ama ona rağmen olmaz diyip kargoladilar. Ürünü açsam sonra iade etsem veya iade gününün sonuna kadar kullansam evet katilabilirdim. Ama ben iptal edin dedikten 2 gün sonra kargoya verdiler.

Hepsiburada ürünü aldıktan sonra iptal ediyor. Ve para anında geri yatıyor. Kargoda bile iptal hakkı veriyor. Yine para çok hızlı geri yatıyor. Paranın yatmasiyla birlikte 2-3 günde olabilecek süreç 1 ay sürdü nerdeyse. Şimdi ben firmanın hangi bahanesini dinleyeceğim?

Başlık 'İncehesap Değişim Süreci ve Yaşadığım Sorunlar - Ne Yapmam Lazım ?' https://forum.donanimarsivi.com/kon...e-yasadigim-sorunlar-ne-yapmam-lazim.1145984/

Benimde Böyle Sorunum Vardı Artık Disbiratör Firma Arayp Gönderdi Ürünü 30 Gün Geçti Hala Sisteme Yansımamıştı Sonra Beni Arıyorlar 25.İş Gününde Kulaklık Geldi Mi Disbiratör Öyle Diyor Ona Göre Kapatacaz Diyor Kaydı Daha Takip Edemiyorlar Ürünü Her Aradığımda Aynı Şeyleri Söyleyip Duruyorlar Ne Alışverin Yapın Ne Yaptırın
İncehesapin indirimlerini özellikle Gaming gecesini iyi buluyorum ama iade süreci inanılmaz kötü. Hayatımda ilk defa bir ürünün 25 günde iade olduğunu gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,608
Üyeler
184,653
Son üye
bugi4
Geri