Arama sonuçları: *

1. Klayjre

Yardım Laptop ram upgrade sonrası ekran kartının gitmesi

Güncelleme : arkadaşlar laptopu tekrar açtım ve rami söküp yerlerini değiştirdim sorunsuz çalıştı ve ekran kartını okudu. Şu an için sorunum çözülmüş gibi görünüyor.
  2. Klayjre

Öneri İ7 3770K için ekran kartı önerisi

bütçe belirtir misin
  3. Klayjre

ekran kartı gömülü zaten anakart ve üzerinde demir plaka var pek öyle bir şansı yok gibi ve rami takıp kapattım hiçbir şeyle oynamadım
  4. Klayjre

i7 8750h normalde ram 16gb dı 32 ye yükselttim ram yükseldi ama ekran kartı gitti
  5. Klayjre

masa üstüne sağ tık yaptığımda nvida denetim masası yok, aygıt yöneticisinde ekran kartı görünmüyor dxdiagda da görünmüyor sanki laptoptan sökmüşüm gibi şu an
  6. Klayjre

Lenovo legion Y530 aldım rami tek 16gbdı aynı marka model ramden alıp 16x2 32gb yaptım ancak takıp çalıştırdığımda harici olan gtx 1060 6gb ekran kartını görmüyor sadece dahili hdu 630 olan görünüyor. ne yapmam gerekli ?
  7. Klayjre

Öneri KTC 4500TL' ye bu monitör alınır mı ?

Ürün elime ulaştı ölü pixel yok renkler güzel oyunları canlı gösteriyor 100hz veriyor ve 2k sadece biraz sallanıyor büyük olduğu için sanırım monitör standı ile kullanırsanız daha iyi olabilir. Ama fp gibi görünüyor not: kargo 1 günde getirdi farklı şehirde olmama rağmen
  8. Klayjre

Öneri Wireless kulaklık önerisi

Bütçe : 2000-3500 civarı Mikrofonun kalitesi önemli ve wireless kısmında batarya kullanım süresi. Marka model takıntım yoktur teşekkürler.
  9. Klayjre

Teşekkür ederim
  10. Klayjre

Bu ürünü aldım gelince bir kaç test yapıp bilgilendiririm.
  11. Klayjre

Evet bende şaşırdım fiyatına göre yorumlara vs zaten simülasyon kurup ETS tarzı oyunlar oynayacağım tek görevi o olacak monitörün bence idare eder gibi ne düşünüyorsun ?
  12. Klayjre

Sıfır olarak önerebileceğin var mı bütçe biraz artabilir.
  13. Klayjre

2k 27 inç monitöre ihtiyacım var en uygun fiyat bu monitörde çıkıyor 100hz ips görünüyor ama marka bilindik bir marka değil sizce alınır mı kullanan var mı ...
  14. Klayjre

RTX Ekran Kartı Isınma Sorunu

3080ti kullanıyorum aynı sorun vardı bende de fanlar %100de dönerken 87 civarı görüyordu termal macun ve BAKIR TERMAL PED uygulaması yaptım 20 derece fark oluştu ve fanlar %60 civarında dönüyor şu an aynı işlemi uygulamanı öneririm 300w üstü güç çeken kartları soğutmak epey zor oluyor.
  15. Klayjre

Yardım Etiketli Gtx 1060 bakıma gerek var mı sizce?

Normal o kart için değerler oynamana gerek yok
  16. Klayjre

Ekran Kartı Termal Pad Değişimi

3080ti vardı bende aynı taş gibiydi pedleri kurumuş dökülüyordu resmen 85+ ve hotspot 100+ derecelere çıkıyordu . Bakır termal ped uyguladım yaklaşık 20 derece fark oldu. 1.5mm uyguladım msi ventus benim kartımda sen gene bi araştır muhtemelen 1.5mmdir alman gereken pedler
  17. Klayjre

Ekran Kartı Termal Pad Değişimi

Kart nedir ?
  18. Klayjre

Öneri Kaliteli mikrofon önerisi

Bütçeyi biraz arttırarak almak daha mantıklı gibi görünüyor. Y.d üzerinden getirme şansım da olabilir. Y.D akrabam aracılığı ile getirtebilirim. Kalite anlamında hangisini önerirsin oradan her türlü ucuza gelmiş olacak ebay gibi yerlerden alarak çok daha az maliyetle alabilirim.
  19. Klayjre

B sınıfı ehliyet kaça patlar?

Yeni ehliyet sürecindeyim kayıt için 10k ödedim, 600tl sınav ücreti ödedim devlete ödenen harc vs derken 16-18k arası tutacak gibi görünüyor.
  20. Klayjre

UYGUN KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ?

Bu şekilde bir şey gelir tahmini, 500 tl ile kaliteli bir kulaklık olacağını sanmıyorum
Top Bottom