Arama sonuçları: *

1. theGladyator01

Amd mi yoksa intel mi

Ekran kartın ne . DDR5 e geçeceksen DDR 5 AMD uyumlu anakartta bakman lazım . Ayrïca ekran kartınla darboğaz yapmıyorsa 7800x3d 9800x3d bakabilirsin .
  2. theGladyator01

Yardım Ekran Kartımın Güç Kullanımı Artıp Düşüyor

Isıdan drop yiyo olabilir . Kasanın hava akışı nasıl ?
  3. theGladyator01

Yardım Ekran Kartımın Güç Kullanımı Artıp Düşüyor

Isı değerleri varmı hocam ? CS de test edermisiniz ?
  4. theGladyator01

Yardım Mesh sistem hakkında

İnternet le mesh kasanın arasındaki alakayı pek çözemedim 🥲 . Power supply ile birlikte mi 4000 TL bütçe var hocam ?
  5. theGladyator01

2000 Civarına Kulaklık Önerisi Lazım

Hocam çok rezil bir tasarımı var . Takarsam uzaylı falan zannederler . Yine de teşekkürler .
  6. theGladyator01

Rtx 5080-Ryzen 9 9800X3D Sistem Nasıldır?

Bence iyi fiyat .
  7. theGladyator01

Ya ben şakasına söyledim onu aslında , bendede gamepower calypso klavye var bende çok memnunum . Mesela 5-6 k lık klavyeleri olan insanlar benim klavyemi falan soruyolar . Bu arada sence fujin mi yoksa steelseries Nova 1 mi ?
  8. theGladyator01

Yani onuda araştırdım , kuzende var şimdi gidip deneyeceğim . Beğenirsem alacağım , cevap için teşekkürler.
  9. theGladyator01

Bu paralara kablosuz alınmaz bence . Kablolu arıyorum hocam risk alıp nova 1 alcam . Onu beğenmessem iade eder blackshark alırım artık .
  10. theGladyator01

LG 24” UltraGear 24GS65F-B vs MSI MAG 256F

LG iyidir . Bendede o model var.
  11. theGladyator01

Kasa Kullandığım Sisteme Sığmadı Acil Lütfen!

Hocam içinde gözüküyor ama . En olarak mı sığmadı , en olarak sığmıyorsa r dikey foto atabilir misiniz ?
  12. theGladyator01

Kasa Kullandığım Sisteme Sığmadı Acil Lütfen!

Ekran kartı olması gereken yerde ?
  13. theGladyator01

Rtx 5060'ın Fiyatı Ne Kadar Olur?

Vram gene 8gb 🤩
  14. theGladyator01

4090 vs 5080 hangisi alınır

Hocam bence ikini el 4090 alacağınıza sıfır 5080 alın . KUTUSUNU İLK SİZ AÇIN . Sallayanlar içinde attığım modart videosunu izleyebilirsiniz , orda 4090 ile de karşılaştırma yapıyor .
  15. theGladyator01

4090 vs 5080 hangisi alınır

Valla KEDULLAH HOCAM ben olsam 5080 alırdım . Neden diye soracak olursanız bence aralarında pek bir performans farkı yok ve 5080 ileri aşamada yazılımla falan 4090 dan iyi olur gibi geldi bana .
  16. theGladyator01

Battlefield 1 Düşman İşaretleme

q tuşuyla elle işaret yapılıyo ama işaretleme muhabbeti varmı bilmiyorum .
  17. theGladyator01

Öncelikle merhaba . Rampage kulaklık kullanıyodum sonra mik falan bozuldu ; pedleri yırtıldı . 2000 TL civarında bir kulaklık arayışındayım ...
Top Bottom