theGladyator01
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 257
- İsim
- HasHoca
Öncelikle merhaba . Rampage kulaklık kullanıyodum sonra mik falan bozuldu ; pedleri yırtıldı . 2000 TL civarında bir kulaklık arayışındayım .
www.akakce.com
www.akakce.com
Gamepower ürünlerinin sıkıntılı olduğunun farkındayım fakat kullananlar seviyor ; bu yüzden deneyimli olanlar yorum yaparsa sevinirim .
Bu kulaklıkları düşündüm . Önerileriniz önemli . Şimdiden teşekkürler ...
9ncelikle merhaba
Gamepowerdan uzak dur kessinlikle . Steelseries Nova 1 de sıkıntılı diyorlar ama sen bilirsin ...
İstersen havit 2002 falan bakabilirsin .
Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.089,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!
![www.akakce.com](https://cdn.akakce.com/z/gamepower/gamepower-kizaru-7-1-rgb-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi.jpg)
Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.409,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden Cevap Yok Ya . NEYSE , bende kendi kendimi cevapliyim .Öncelikle merhaba . Rampage kulaklık kullanıyodum sonra mik falan bozuldu ; pedleri yırtıldı . 2000 TL civarında bir kulaklık arayışındayım .
![]()
Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.089,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gamepower ürünlerinin sıkıntılı olduğunun farkındayım fakat kullananlar seviyor ; bu yüzden deneyimli olanlar yorum yaparsa sevinirim .![]()
Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.409,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
9ncelikle merhaba
Gamepowerdan uzak dur kessinlikle . Steelseries Nova 1 de sıkıntılı diyorlar ama sen bilirsin ...
Eyw , önerini dikkate alacağım .Öncelikle merhaba . Rampage kulaklık kullanıyodum sonra mik falan bozuldu ; pedleri yırtıldı . 2000 TL civarında bir kulaklık arayışındayım .
![]()
En ucuz Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.089,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gamepower ürünlerinin sıkıntılı olduğunun farkındayım fakat kullananlar seviyor ; bu yüzden deneyimli olanlar yorum yaparsa sevinirim .![]()
En ucuz Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.409,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Neden Cevap Yok Ya . NEYSE , bende kendi kendimi cevapliyim .
9ncelikle merhaba
Son düzenleme: