Arama sonuçları: *

1. bzsu41

GameGaraj dan aldığım sistem 4 5 ay sonra hatalar vermeye başladı ne yapmalıyım

Hocam bence senin yüklediğin uygulamalardan dolayı olmuştur garanti kesin deyil çünkü normal bir sorun olsa direk geldiğinde olurdu
  2. bzsu41

Bisiklet Tavsiyesi..

Epey bisiklet yazın ggoogle a cıkar
  3. bzsu41

Öneri 8.5k bütçe full ekipman öneri

Monitör https://www.epey.com/monitor/monster-aryond-a24-v1-1.html klavye olarak g213 öneririm kendim kullanıyorum mouse eline göre alman lzm bence Media Markt ta vs dene ona göre ben büyük elli biriyim bazı mouselar ile hiç rahat olmuyor https://www.epey.com/kulaklik/hp-x1000.html
  4. bzsu41

Bisiklet Tavsiyesi..

https://www.epey.com/bisiklet/umit-2713-arcus-2d.html çelikden biraz ağır ama sağlamdır dağda dayanıklı olması lzm biraz sonuçta bu fiyata hem arka hemde öne süspansiyoj yok
  5. bzsu41

Zotac RTX 3060 Ekran Kartı Isınıyor

Hayır fakat performans düşer fakat geçici bı ayar ilduğu için tekrardan normal hale getirebilirsiniz tabii ki
  6. bzsu41

bedava slime rancher nasıl yükleyebilirim

APK oda sıkıntı olabilir
  7. bzsu41

Sunum, belgesel gibi kısa bir video hazırlamak için hangi program iyidir?

Canva yada bakabilirsin hazır adetler vs de var capcut dan iyidir PC varsa iyi olur tel captuc a göre ama davinci resolve kullanmadım bişey diyemem ve kolayda
  8. bzsu41

Kapının altından geçen kablo nasıl gizlenir

Duvarı kolonla del ben öyle yaptım bide kabloyu kırmızıya boyayıp yanına kırmızı çizgi at
  9. bzsu41

rtx li ucuz pc önerisi

Hocam sitem olarak algılama AMD nın nesinden memnun değilsiniz söyleyebilirmisiniz
  10. bzsu41

rtx li ucuz pc önerisi

Hocam o zaman soriyim sitem olarak algılamayın neyden memnunsun 1692443110 Deyilsin pardon
  11. bzsu41

rtx li ucuz pc önerisi

Hocam bütce varsa niye alınmasın AMD kartların Nvidia ya göre rtx işlemede yapay zekası kötü fakat AMD kartları ben zaten ôneriyorum çünkü 3060 12GB parasına 6700xt gibi çok güzel kartlar var AMD iyidir
  12. bzsu41

rtx li ucuz pc önerisi

Evet bütceye göre değişir ama 20K da artık çok bı bütce deyil AMD kartlar Nvidia ya göre çok daha f/p fiyatlarda 30-40K ya kadar cıkar
  13. bzsu41

rtx li ucuz pc önerisi

Hocam iste medium ayarlarda ben ultrada alıyorum yoksa en düşük a alıp RT acmayı bende bilirim
  14. bzsu41

Çözüldü✓ PC ALMASI GEREKEN FPSİN ÇOK ALTINDA ALIYOR

Grafikler i aynı yap 1692442544 Öyle denebide
  15. bzsu41

rtx li ucuz pc önerisi

Hangi grafiklerde
  16. bzsu41

Driver vs güncelleyin sistek tamamen aynı olmadığı için olmayabilir
  17. bzsu41

rtx li ucuz pc önerisi

Hocam o fiyata bulunsa 3060 bulunur diyorsunuz kartın 0 ı zaten en ucuz inno 3D 8.6K kendim 12GB kullanıyorum witcher 3 game of the year edition 1080p ultra dlls açık rtx açık 40-50 fps alıyorum ?
  18. bzsu41

İnternetten testlere bak 👍
  19. bzsu41

Erkeklerde idrar damlaması sorunu ve çözümü

Peçeteyle sil benimki 2-3 pecetede bitiyo yada yıka tuvaletten çıktıktan sonra da 40-50 adım yürü yoksa yine gelip damlayabiliyo zig zag lı yapısından dolayı
Top Bottom