Neler Yeni

rtx li ucuz pc önerisi

NVİDİA MI AMD Mİ

• Oy kullanan toplam üye
    28

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Yaw ben tum AMD kartlar kotu mu demisim? Benim kendi fikrim begenmiyorsan engelle gec kanka napayim yani seninle mi ugrasayim birde? Bir seye de muhalefet olmayi kesin ya. Benim kendi fikrimce 20K butceden sonra AMD kart tercih edilmemeli ama bak bence bu bence kendi fikrim yani. Bosa kasmaya gerek yok sen alirsin olur biter.
Evet bütceye göre değişir ama 20K da artık çok bı bütce deyil AMD kartlar Nvidia ya göre çok daha f/p fiyatlarda 30-40K ya kadar cıkar

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,629
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam iste medium ayarlarda ben ultrada alıyorum yoksa en düşük a alıp RT acmayı bende bilirim
Ya anlatamiyorum sanirim kanka bak elden ring farkli witcher farkli hadi onu gectim zaten birbirinin dengi olan AMD kart ile Nvidia kartlar arasinda ki RT performansi karsilastirmak sacma. Yani benim demeye calistigim su RTX icin 3060 almaya degmez.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,629
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Tuh ya napacam simdi tanimadigim biri bana adam degilsin dedi. Engelle gec zorun mu var senin?
Aslında sen tanımadığın insanların fikirlerini ölümüne savunmayı ve paylaşmayı çok seversin.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,629
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Başkasının aklı ile yaşayanlar başkalarının fikrini kendi fikirlerinden daha çok savunurlar.
Yaw ne alaka kanka ben anlamiyorum seni cok sacma dusunuyorsun senin dedigin sey kullanmadiginiz bir urun hakkinda yorum yapmayin. E o zaman kimse kimseye bir sey onermesin forumda senin istedigin bu mu? Ben mesela basitinden bir DV2 mini mouse kullaniyordum. E ama su an fiyati 650 tl iken ben sirf kullaniyorum diye adam bunu mu onereyim? Yoksa daha iyi bir sey mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında sen tanımadığın insanların fikirlerini ölümüne savunmayı ve paylaşmayı çok seversin.
Alla alla cattik yeminle ya ne alaka kanka ben anlamiyorum seni.

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Ya anlatamiyorum sanirim kanka bak elden ring farkli witcher farkli hadi onu gectim zaten birbirinin dengi olan AMD kart ile Nvidia kartlar arasinda ki RT performansi karsilastirmak sacma. Yani benim demeye calistigim su RTX icin 3060 almaya degmez.
Hocam bütce varsa niye alınmasın AMD kartların Nvidia ya göre rtx işlemede yapay zekası kötü fakat AMD kartları ben zaten ôneriyorum çünkü 3060 12GB parasına 6700xt gibi çok güzel kartlar var AMD iyidir

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,629
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam bütce varsa niye alınmasın AMD kartların Nvidia ya göre rtx işlemede yapay zekası kötü fakat AMD kartları ben zaten ôneriyorum çünkü 3060 12GB parasına 6700xt gibi çok güzel kartlar var AMD iyidir
Tamam iste senin fikrin bu benim degil kardesim basit yani. Ben AMD kullaniyorum ve acikcasi memnun degilim. He memnun olan vardir olmayan vardir soyle dusun sen memnun olmadigin bir seyi onerir misin?

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Yaw ne alaka kanka ben anlamiyorum seni cok sacma dusunuyorsun senin dedigin sey kullanmadiginiz bir urun hakkinda yorum yapmayin. E o zaman kimse kimseye bir sey onermesin forumda senin istedigin bu mu? Ben mesela basitinden bir DV2 mini mouse kullaniyordum. E ama su an fiyati 650 TL iken ben sirf kullaniyorum diye adam bunu mu onereyim? Yoksa daha iyi bir sey mi?

Alla alla cattik yeminle ya ne alaka kanka ben anlamiyorum seni.
Benimde dediğim o zaten kullandığın ürünün performansını şu anki fiyatına denk bulmuyorsan tabi ki daha iyisini önerebilirsin. Sende dediklerime geliyorsun ama "EGON" haksız olduğunu kabul etmene izin vermiyor.

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Tamam iste senin fikrin bu benim degil kardesim basit yani. Ben AMD kullaniyorum ve acikcasi memnun degilim. He memnun olan vardir olmayan vardir soyle dusun sen memnun olmadigin bir seyi onerir misin?
Hocam o zaman soriyim sitem olarak algılamayın neyden memnunsun

Hocam o zaman soriyim sitem olarak algılamayın neyden memnunsun
Deyilsin pardon

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,629
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Benimde dediğim o zaten kullandığın ürünün performansını şu anki fiyatına denk bulmuyorsan tabi ki daha iyisini önerebilirsin. Sende dediklerime geliyorsun ama "EGON" haksız olduğunu kabul etmene izin vermiyor.
Simdi de egolu olduk yok saka gibisin. Ya sen kimsin de tanimadigin bir insan hakkinda hukum suruyorsun nereden biliyorsun egolu oldugumu? Senin karakterine laf attim mi ben? Birde adam degilsin tarzi bir cumle kurmussun. Yok tartismayacagim en iyisi su sen bildigini oner ben bildigimi tamam mi? Begenmiyorsan engeller gecersin beni.

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Simdi de egolu olduk yok saka gibisin. Ya sen kimsin de tanimadigin bir insan hakkinda hukum suruyorsun nereden biliyorsun egolu oldugumu? Senin karakterine laf attim mi ben? Birde adam degilsin tarzi bir cumle kurmussun. Yok tartismayacagim en iyisi su sen bildigini oner ben bildigimi tamam mi? Begenmiyorsan engeller gecersin beni.
Hocam sitem olarak algılama AMD nın nesinden memnun değilsiniz söyleyebilirmisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,137
Üyeler
167,440
Son üye
Pruc
Top Bottom