2.El Ucuz ama Güçlü Pc

Outlawess

80+
Reaksiyon skoru
62
yüz yüze teslim alacam istediğin test yapılır dedi alacam ancak fiyat 38000 istedi sizce bir sorun yaşar mıyım cok ucuz geldi tanıdık değil yabancıdan
r7 5700x
rtx 4070
1tb m,2
32gb ddr4 ram
akvaryum kasalı
fikirleriniz nedir sizce bi sorun var mıdır 2 yıllık pc

abi o paralara İKİNCİ EL 5060 bulursun ya,bilemedim

sistemi gorup test etmesen kimse birsey diyemez senin test ettikten sonraki gorusun onemli

sıfırını toplasan daha uyguna dizersin. sana uygun gelmesinin sebebi büyük ihtimalle ramleri falan ddr5 sanmışsındır ama işlemci ve ramlar am4. arkadaşın dediği gibi bu paraya sıfır 5060lı ddr5 kasalar var onlara bakmanı tavsiye ederim yazdığın kasanın ederi max 30k

sıfırını toplasan daha uyguna dizersin. sana uygun gelmesinin sebebi büyük ihtimalle ramleri falan ddr5 sanmışsındır ama işlemci ve ramlar am4. arkadaşın dediği gibi bu paraya sıfır 5060lı ddr5 kasalar var onlara bakmanı tavsiye ederim yazdığın kasanın ederi max 30k
max 40k bütce var dediğin şekil ucuza sıfır 5060lı sistem bulamadım var ise eğer link atar mısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaş özellikle ddr4 olduğunu belirtmiş yani biliyor
evet ddr4 farkındayım ddr5 de 15 20 fps farkı oluyor bi kaç incelemelere baktım, şu an 3050li laptop var oyun oynatmıyor can cekişiyor acilen değişmek istiyorum

max 40k bütce var dediğin şekil ucuza sıfır 5060lı sistem bulamadım var ise eğer link atar mısın

evet ddr4 farkındayım ddr5 de 15 20 fps farkı oluyor bi kaç incelemelere baktım, şu an 3050li laptop var oyun oynatmıyor can cekişiyor acilen değişmek istiyorum
al

çok performans farkı olduğundan değil parçaların pahalı olduğu için zaten millet direkt ddr5 geçiyor. sen o kasayı aldığında işlemciyi daha yüksek bir şey takamayacaksın takmak için anakartı ramleri değiştirmen gerekecek ki ramin tanesi 10k zaten :D

Son düzenleme:
bana da nedense ucuz gelmişti pek bilgim yok görüşleriniz için sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,578
Üyeler
197,232
Son üye
hakan_dmrkya
Geri