Keychron K10 HE yanına bir fare bakıyorum. Senelerdir ucuz mouse ve klavyeden çıkıp kaliteli bölgeye geçiş yaptım. Klavyeyi baya araştırdım ve severek...
İtopyadan asla monitör almayın. Pahalı bir model hiç tercih etmeyin. Sorun yaşarsanız THH ile uğraşır durursunuz. THH kazandım ellerinde aynı ürün yok diye...
Taşıma konusunda sıkıntı olmaz extra özellikleri kaybedersin bide bu kadar iyi bi işlemcin varken ucuz anakart biraz güvensiz olur tabi yinede iş görür.
x870 de b850 de aynı şekilde taşır ikisinin arasında o kadar fark yok x870 te type c 40g geliyo en önemli fark olarak x870e de başlıyo farklar çift chipset...
Özellikle bütçe kısıtlaman yoksa biraz daha kaliteli bri anakart mantıklı olur 9070xt ve 7800x3d en varken daha güvenilir kaliteli bir anakart almak daha...
pz kasan olduğuna göre pz anakart alabilirsin. veya daha kaliteli bişi istersen pz yi boşverip msi b850 edge ti alabilirsin tabi biraz beyaz premium vergisi...
Aralarında en iyisi rx 9060xt ama biraz daha bütçeyi arttırabilirsen 16 gb olanını almanı öneririrm indirimle 8gb fiyatına baya yaklaşıyo 8 gb vram yakın...
Aynı miktar uğraşıcaksın direk massgrave den aktifleştir. Öbür türlü de aynı şekilde windows kurman gerekcek ve sonra kodu girceksin. Massgrave de direk...
Yeterince güç gitmediğinden kapatılıyo olabilir. "Aygıt Yöneticisi → Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicileri → Her bir “Kök Hub” özellikleri → Güç Yönetimi...
dediğiniz modellere baktım gigabyte olan benim seçtiğimle nerdeyse aynı sadece kağıt üstünde daha iyi gecikme süreleri falan var ama yazdığına göre renk...