Hicemir isimli üyenin son içerikleri

1. H

RX 9070 XT Ryzen 7 78003xd İçin Anakart Önerisi

Taşıma konusunda sıkıntı olmaz extra özellikleri kaybedersin bide bu kadar iyi bi işlemcin varken ucuz anakart biraz güvensiz olur tabi yinede iş görür.
  2. H

x870 de b850 de aynı şekilde taşır ikisinin arasında o kadar fark yok x870 te type c 40g geliyo en önemli fark olarak x870e de başlıyo farklar çift chipset olunca Gigabyte X870 Aorus Elite WIFI7 Ice var bunlarla benzer fiyata onunla da asus b85-a kapışıyo
  3. H

Özellikle bütçe kısıtlaman yoksa biraz daha kaliteli bri anakart mantıklı olur 9070xt ve 7800x3d en varken daha güvenilir kaliteli bir anakart almak daha mantıklı bence. Edge ti dan asus olan bi tık daha iyi marka uyuşmazlığı falan önemsemezsen bide 1780341798 kaliteli b850 ler ucuz x870 lerden...
  4. H

pz kasan olduğuna göre pz anakart alabilirsin. veya daha kaliteli bişi istersen pz yi boşverip msi b850 edge ti alabilirsin tabi biraz beyaz premium vergisi ödüyosun. Edge ti tomahawk max ile aynı sadece beyaz. Başka seçenek olarak asus rog strix b850-A neo var yine beyaz olarak
  5. H

Windows Home Etkinleştirme İçin Nereden Lisans Alınır?

sitede direk teker teker yazıyo takip ediceksin çok basit bişi
  6. H

Sizce Hangisini Ekran Kartını Almalıyım

Aralarında en iyisi rx 9060xt ama biraz daha bütçeyi arttırabilirsen 16 gb olanını almanı öneririrm indirimle 8gb fiyatına baya yaklaşıyo 8 gb vram yakın zamanda bottleneck yapacaktır
  7. H

Windows Home Etkinleştirme İçin Nereden Lisans Alınır?

Aynı miktar uğraşıcaksın direk massgrave den aktifleştir. Öbür türlü de aynı şekilde windows kurman gerekcek ve sonra kodu girceksin. Massgrave de direk yazan komutları kopyalıycaksın ama tabi 40tl istersen ve çok bişi deil ama gerek yok 1780338653 Kuruluysa yeniden indirmene gerek yok diye...
  8. H

Çözüldü✓ Ecs H61h2-Mv Anakart Usb Wi-Fi Takınca Klavye Mouse Çalışmıyor

Yeterince güç gitmediğinden kapatılıyo olabilir. "Aygıt Yöneticisi → Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicileri → Her bir “Kök Hub” özellikleri → Güç Yönetimi sekmesi → “Güç tasarrufu için bilgisayarın bu aygıtı kapatmasına izin ver” işaretini kaldırın". Biraz araştırınca bu çözümü buldum
  9. H

Asus Rog Xg27acs Fiyatı Düşer mi?

dediğiniz modellere baktım gigabyte olan benim seçtiğimle nerdeyse aynı sadece kağıt üstünde daha iyi gecikme süreleri falan var ama yazdığına göre renk gamutu ve peak parlaklığı daha kötü. Asus tuf ta benzer fiyat 10.6k şuan ama asus rog taki quality of life özellikleri yok standı rog kadar...
  10. H

Va panel olması kötü olmaz mı emin deilim ama benim bildiğim ips in renk doğruluğu va den daha iyi sadece va siyahları daha iyi veriyo diye biliyorum ayrıca renk geçişlerinde va de gecikmeler olduğunu duymuştum
  11. H

Biraz iş için yazılım falan biraz da hikayeli oyun oynamak için. 2k ips bi monitor arıyodum bunun yorumları falan baya iyi beğeniliyodu o yüsden bunu seçtim
  12. H

siz ne önerirsiniz?
  13. H

RX 9070 Almaya Değer mi?

9070 gayet iyi ama 9070xt düşünebilirsin hazır bu kadar para veriyoken 31k ya falan düştüğünü görüyorum sürekli gaming gecesinde falan
  14. H

Monitor alıcam dün biraz araştırma yaptım bu modeli almaya karar verdim pttavm de 10.5k ya satılıyodu şuan 11800 olmuş. Haziran ortası karne indirimi falan olur mu ne kadar olur bi bilginiz var mı? Sene başında 10.2 k ya düşmüş ben de bi 10.5 k ya düşse hemen alıcam Ne kadar sık indirim gördünüz...
Geri