Neler Yeni

rtx li ucuz pc önerisi

NVİDİA MI AMD Mİ

• Oy kullanan toplam üye
    28

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Tuğra

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
adamın kartı AMD kanka AHgahaghaah
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama ben Ray Tracing açabiliyorum Rx6700xt ile
Ben AMD kullanıcısı değilsiniz dememişim. "BÜTÜN" AMD kartlarını deneyimleyip yorum yapığınızı zannetmiyorum demişim. Bütün AMD kartları kötü dediği için. Önce okuduğumuzu anlayalım ondan sonra yorum yapalım.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Evet aslında sadece kullandığınız ürünler hakkında yorum yapmalısınız. Diğer türlüsü yorum yapmak değil fikir üretmek yada başkalarının deneyimlerini paylaşmaktır.
Cok sacma bir dusunce ne alaka yani ben cidden anlamadim kullanip yorumlamak farkli kullanmadan bilgi edinerek incelemelere bakarak yorum yapmak farkli tabi de yani o zaman hic bir urune yorum yapmayalim kimse de bir sey onermesin bu forumda olur mu?

fsr açıp 60 yapsan akar yeterli
FSR yoktu galiba zaten sorunlu oyun ekran karti kullanimi yuzde 50 la.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Cok sacma bir dusunce ne alaka yani ben cidden anlamadim kullanip yorumlamak farkli kullanmadan bilgi edinerek incelemelere bakarak yorum yapmak farkli tabi de yani o zaman hic bir urune yorum yapmayalim kimse de bir sey onermesin bu forumda olur mu?
Dostum kullanmadığın ürüne başkalarının fikrine bakarak bir düşünce oluşturma fikir edinmek, başkalarının bilgilerini paylaşmaya deneyim paylaşımı kendi kullandığın ürünle ilgili geçmiş bilgilerini paylaşmaya yorum yapmak denir. Sorun senin başkalarının deneyimlerini kendi yorumun gibi "AMD kartı mümkünse almayın" demek. Burada saçma olan senin düşünce yapın sen eğer internette gördüklerini paylaşan ile kendi deneyimlerini paylaşanı bir tutuyorsan vay haline...

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Ben AMD kullanıcısı değilsiniz dememişim. "BÜTÜN" AMD kartlarını deneyimleyip yorum yapığınızı zannetmiyorum demişim. Bütün AMD kartları kötü dediği için. Önce okuduğumuzu anlayalım ondan sonra yorum yapalım.
Yaw ben tum AMD kartlar kotu mu demisim? Benim kendi fikrim begenmiyorsan engelle gec kanka napayim yani seninle mi ugrasayim birde? Bir seye de muhalefet olmayi kesin ya. Benim kendi fikrimce 20K butceden sonra AMD kart tercih edilmemeli ama bak bence bu bence kendi fikrim yani. Bosa kasmaya gerek yok sen alirsin olur biter.

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
RT acik medium ayarlarda FSR olmadan 35-40 civari. Ama bunun bir zevki yok neden acayim ki

2. el guzel bir sistem cikar dediginiz gibi.
Hocam iste medium ayarlarda ben ultrada alıyorum yoksa en düşük a alıp RT acmayı bende bilirim

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Dostum kullanmadığın ürüne başkalarının fikrine bakarak bir düşünce oluşturma fikir edinmek, başkalarının bilgilerini paylaşmaya deneyim paylaşımı kendi kullandığın ürünle ilgili geçmiş bilgilerini paylaşmaya yorum yapmak denir. Sorun senin başkalarının deneyimlerini kendi yorumun gibi "AMD kartı mümkünse almayın" demek. Burada saçma olan senin düşünce yapın sen eğer internette gördüklerini paylaşan ile kendi deneyimlerini paylaşanı bir tutuyorsan vay haline...
Tamamdir bu saatten sonra kimse kimseye bir sey onermesin forumda cok guzel olur. Hatta benim bilmeyerek aldigim bir Rampage kulaklik var ben onu onereyim gidip cok guzel olur.

G4M3RLAV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
g4m3r lav
DURDUK YERE SAVAŞ AÇTIM NASI OLDU BU

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Yaw ben tum AMD kartlar kotu mu demisim? Benim kendi fikrim begenmiyorsan engelle gec kanka napayim yani seninle mi ugrasayim birde? Bir seye de muhalefet olmayi kesin ya. Benim kendi fikrimce 20K butceden sonra AMD kart tercih edilmemeli ama bak bence bu bence kendi fikrim yani. Bosa kasmaya gerek yok sen alirsin olur biter.
Seni "ADAM" yerine koyarak fikirlerine yorum yaptığım için özür dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,405
Üyeler
161,283
Son üye
alemdar1655
Top Bottom