Neler Yeni

rtx li ucuz pc önerisi

NVİDİA MI AMD Mİ

• Oy kullanan toplam üye
    28

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Simdi de egolu olduk yok saka gibisin. Ya sen kimsin de tanimadigin bir insan hakkinda hukum suruyorsun nereden biliyorsun egolu oldugumu? Senin karakterine laf attim mi ben? Birde adam degilsin tarzi bir cumle kurmussun. Yok tartismayacagim en iyisi su sen bildigini oner ben bildigimi tamam mi? Begenmiyorsan engeller gecersin beni.
Sende engelleyebilirsin aslında ama sürekli engelle geç diyorsun? Bende seni anlamıyorum.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam o zaman soriyim sitem olarak algılamayın neyden memnunsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deyilsin pardon
Su ana kadar wattman almadim umarim da almam fakat en basitinden soyle diyim sana. Gecen sene fortnite oynuyordum mesela onda hata veriyordu girmiyordu gunlerce ugrastim en sonunda kendi kendine cozuldu bir sekil. Ama tek bu oyun icin degil mesela Ranch simulatorde optimizasyon sikintisi var. Oyundan sogutuyor 50-60 FPS aliyordum oyunda. Sadece bunlar degil bunlar yasadigim sorunlarin bazilari. Onun disinda driver problemleri. Driver guncelliyorum sacma sacma FPS degerleri oluyor geri eskisine geciyorum yani benim amacim oyun oynamak bilgisayarda. Bu sorunlari nasil cozecegimi bilmesem pcyi birakmistim cotkan. Insani sogutuyor yani keske zamaninda 1.5K fazla verip 3060 sistem alsaydim diyorum.

Hocam sitem olarak algılama AMD nın nesinden memnun değilsiniz söyleyebilirmisiniz
Yazdim hocam yok ne sitemi duzgunce tartisiyoruz burada. Kimse kimsenin karakterine laf atmiyor.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
ucuza rtx li 15 bin TL max bilgisayar tavsiye
Konu amacından sapmış ben yine de atayım https://www.itopya.com/fox-bonfire_h23840 Gencer ve pckolik dısında en mantıklı sistem bu su an. Daha bakıyorum bulursam atarım

Ayrıca bu da var fakat ben üsttekini tercih ederdim şahsen

Son düzenleme:

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
Sende engelleyebilirsin aslında ama sürekli engelle geç diyorsun? Bende seni anlamıyorum.
Hocam kusura bakmayın ama arkadaşla bir alıp veremediğiniz mi var acaba? Adam kendisi amd kullanıyor zaten demek ki beğenmemiş ve önermiyor. Bunu neden AMD'ye hakaret olarak algılayıp karşı tarafa egolu ve adam değilsin diyerek tartışma çıkarıyorsunuz? Ayrıca bir ürünü kullanmadan eleştirmeyin nasıl bir mantık? O zaman bu forumdaki önerilerin %90 lık kısmını silmemiz lazım. Bir insan bir ürünü iyice araştırdıktan sonra, inceledikten sonra ve hakkında bilgi edindikten sonra neden hakkında yorum yapamasın? Hakkında yorum yapamayacağı tek konu fiziksel hissiyatıdır. Mesela ekran kartının malzeme kalitesi alınca nasıl hissettiriyor gibi bir yorumu yapmamalı kullanmadan. Ama onun dışında bu sizi neden bu kadar rahatsız etti?

Son düzenleme:

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
Konu amacından sapmış ben yine de atayım https://www.itopya.com/fox-bonfire_h23840 Gencer ve pckolik dısında en mantıklı sistem bu su an. Daha bakıyorum bulursam atarım

Ayrıca bu da var fakat ben üsttekini tercih ederdim şahsen
Alttaki daha f/p sanki.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Hocam kusura bakmayın ama arkadaşla bir alıp veremediğiniz mi acaba? Adam kendisi amd kullanıyor zaten demek ki beğenmemiş ve önermiyor. Bunu neden AMD'ye hakaret olarak algılayıp karşı tarafa egolu ve adam değilsin diyerek tartışma çıkarıyorsunuz? Ayrıca bir ürünü kullanmadan eleştirmeyin nasıl bir mantık? O zaman bu forumdaki önerilerin %90 lık kısmını silmemiz lazım. Bir insan bir ürünü iyice araştırdıktan sonra, inceledikten sonra ve hakkında bilgi edindikten sonra neden hakkında yorum yapamasın? Hakkında yorum yapamayacağı tek konu fiziksel hissiyatıdır. Mesela ekran kartının malzeme kalitesi alınca nasıl hissettiriyor gibi bir yorumu yapmamalı kullanmadan. Ama onun dışında bu sizi neden bu kadar rahatsız etti?
Daha sade anlatayım o zaman belki o zaman anlarsınız.
Bir ürünü kullanmadan iyi veya kötü diyemeyiz ama iyiymiş veya kötüymüş diyebiliriz.
Biz ekran kartlarını dış aksam malzeme kalitesi için almıyoruz.
Arkadaşın 1 Adet AMD kart kullanması "AMD ekran kartı bence alınmamlı" demesini mantıklı kılmaz ama kullandığı kartın alınıp alınmaması ile ilgili fikrini söyleyebilir.
Arkadaşla bir husumetim yok ama her cevabında biraz "ergence" bir tavır sergileyip ters ters konuşmak yerine savunduğu fikir ile ilgili yorum yapmaması ilginç geldi sadece.
"Fikrimi beğenmiyorsan engelle" diyerek egolu olması ve insanların kendisine yorum yapınca terslemesi o kişiyi "ADAM" yerine koyup da yorum yapan kişiye saldırı hakkı vermez.
Kullanmadığı ürün hakkında yapılan yorumlara güvenip ürün alıyorsanız o sizin sorununuz.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bir ürünü kullanmadan iyi veya kötü diyemeyiz ama iyiymiş veya kötüymüş diyebiliriz.
Arkadaşın 1 Adet AMD kart kullanması "AMD ekran kartı bence alınmamlı" demesini mantıklı kılmaz ama kullandığı kartın alınıp alınmaması ile ilgili fikrini söyleyebilir.
Arkadaşla bir husumetim yok ama her cevabında biraz "ergence" bir tavır sergileyip ters ters konuşmak yerine savunduğu fikir ile ilgili yorum yapmaması ilginç geldi sadece.
"Fikrimi beğenmiyorsan engelle" diyerek egolu olması ve insanların kendisine yorum yapınca terslemesi o kişiyi "ADAM" yerine koyup da yorum yapan kişiye saldırı hakkı vermez.
Kullanmadığı ürün hakkında yapılan yorumlara güvenip ürün alıyorsanız o sizin sorununuz.
Mantikli degilse sana degil bana gore mantikli. 20K butceden sonra AMD tercih edilmemeli BANA GORE.

Alttaki daha f/p sanki.
Gerci o da tercih edilebilir hem powerboost psu varmis ustekinde.

Fazla ezbere konuşuyorsunuz. Hiç zannetmiyorum ki bütün AMD kartların performansarını deneyimleyip bunları söylüyorsunuz. Sadece internette "AMD kötüymüş" düşüncesinin deneyimsiz bir savunucusunuz.
Olayi baslatan mesaj bu sozde ben internetten duyup diyormusum AMD alinmaz diye. Birde deneyimsiz savunucuymusum Nvidia fani ilan edildim herhalde. Egolu olan benmisim sozde ama arkadas bir turlu kabullenmiyor herhalde. 5 kisi de bu yorumu begenmis ya daha da bir sey demiyorum ne haliniz var ise gorun bundan sonra her konuya AMD sistem atmak gerek. Dedigim cok mantiksiz gibi yorumlanmis birde. Ya mantikli dusun o kadar para veriyorsun ve amacin oyun oynamak benim yazdigim sorunlarla ugrasiyorsun ne kadar garip degil mi? Ben her AMD kart alinmaz demedim 20K altinda zaten en mantiklisi AMD bana gore. Ha diyelim ki bunda haksizim ben oyle oldugunu dusunmuyorum ama herkesin kendi fikri. Bu da benim kendi fikrim bos yere tartismaya gerek yoktu ama arkadas belli ki kaostan beslenen biri yapacak bir sey yok.

Ya bide sunu farkettim insanlarin kendisine yorum yapinca terslemesi diyorsun kaosu senin cikarmana ragmen senin karakterine laf etmeden savundum kendimi sana laf denilince millete egolu ve adam degilsin de tamamdir

Son düzenleme:

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Mantikli degilse sana degil bana gore mantikli. 20K butceden sonra AMD tercih edilmemeli BANA GORE.

Gerci o da tercih edilebilir hem powerboost psu varmis ustekinde.

Olayi baslatan mesaj bu sozde ben internetten duyup diyormusum AMD alinmaz diye. Birde deneyimsiz savunucuymusum Nvidia fani ilan edildim herhalde. Egolu olan benmisim sozde ama arkadas bir turlu kabullenmiyor herhalde. 5 kisi de bu yorumu begenmis ya daha da bir sey demiyorum ne haliniz var ise gorun bundan sonra her konuya AMD sistem atmak gerek. Dedigim cok mantiksiz gibi yorumlanmis birde. Ya mantikli dusun o kadar para veriyorsun ve amacin oyun oynamak benim yazdigim sorunlarla ugrasiyorsun ne kadar garip degil mi? Ben her AMD kart alinmaz demedim 20K altinda zaten en mantiklisi AMD bana gore. Ha diyelim ki bunda haksizim ben oyle oldugunu dusunmuyorum ama herkesin kendi fikri. Bu da benim kendi fikrim bos yere tartismaya gerek yoktu ama arkadas belli ki kaostan beslenen biri yapacak bir sey yok.

Ya bide sunu farkettim insanlarin kendisine yorum yapinca terslemesi diyorsun kaosu senin cikarmana ragmen senin karakterine laf etmeden savundum kendimi sana laf denilince millete egolu ve adam degilsin de tamamdir
Millete değil sana dedim. Adam değilsin demedim "ADAM" yerine koyup yorumlarına cevap yazdığım için özür dilerim dedim.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu
O zaman hic bir urun hakkinda yorum yapmayalim sadece kullandiklarimiz hakkinda yapalim daha iyi olur. Aynen internette gordum dedim la AMD kotuymus alinmaz yapiom. Bosa tartismaya gerek yok kendim AMD kullaniyorum butce varsa Nvidia her zaman mantikli. Ayrica Nvidia kartlar ile AMD karltarin RT performansini karsilastiriyorsan vay haline.
Rx6800xt nin rt performansı çok güzel ama bunun altındakiler den rt den pek bişi beklenmemeli

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Rx6800xt nin rt performansı çok güzel ama bunun altındakiler den rt den pek bişi beklenmemeli
Orasi oyledir hocam fakat demeye calistigim su mesela rtx 3060 amd tarafinda rakibi nedir rx 6600 ama bu ikisinin RT performansini karsilastirmak sacma olur bence cevap belli zaten. Tabi ki ust modellerde daha iyidir ona lafim yok.

Millete değil sana dedim. Adam değilsin demedim "ADAM" yerine koyup yorumlarına cevap yazdığım için özür dilerim dedim.
Ayni mantik degil mi? Adam yerine koymuyorum demek adam degilsin demek

He sen benim istersen her turlu degerime sov dedigim gibi tanimadigim bir insansin koymaz yani. Ama insan bikiyor yani su son 1 ayda aktifligim cogaldi biktim yeminle.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu
Orasi oyledir hocam fakat demeye calistigim su mesela rtx 3060 amd tarafinda rakibi nedir rx 6600 ama bu ikisinin RT performansini karsilastirmak sacma olur bence cevap belli zaten. Tabi ki ust modellerde daha iyidir ona lafim yok.

Ayni mantik degil mi? Adam yerine koymuyorum demek adam degilsin demek
Tüm AMD nin RT performasi kötü olarak bakılıyor ama dedim gibi üst kartındaki rt performansi gayet tatmin edici bn şahsen rx6600 kullanıyorum modlayarak rtx performansı güzel oluyor ama FPS sürünüyor 60/80

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Tüm AMD nin RT performasi kötü olarak bakılıyor ama dedim gibi üst kartındaki rt performansi gayet tatmin edici bn şahsen rx6600 kullanıyorum modlayarak rtx performansı güzel oluyor ama FPS sürünüyor 60/80
Hangi oyunda 60 80 hocam? Ayrica modlayarak derken nasil yani

Top Bottom