Hayır demonte gönderiyor aradım acaba toplayıp gönderme şansınız varmı diye hayır dedi paket geldikten sonra mağazaya gidip öyle montaj yaptırabiliyormuşuz
o kadar cihaz aldım sattım ben kimseye ev teklifi yapmadım kimseninde evine gitmem bence gerek yok konsolun çalıştığıyla alakalı video yeterli bana kalırsa...
Hocam piyasa altında işini bilmiyorum x için ama diğerlerinden örnek vereyim Xbox series s Mesela ilanlar genelde 11 dir satış fiyatı 9500-1000 dir bu...
Series s ve ps5 sürekli alıp veriyorum açıkcası bu kadar titizlenilmesi gereken cihazlar olduklarını düşünmüyorum ben haddiden fazla soru alsam başka birine...
Bende sanmıyorum çok farknedeceğini. Sadece bir süre alışması zor olabilir diye düşünüyorum
1782474539
Muhtemelen 2-3haftaya bir fark kalmaz ya alışırsınız
"""Taksitli almama gerek yok o yüzden ikinci el bakmak daha mantıklıda olabilir sanırım fakat montaj yapıcak kadar anlamıyorum anca ram ekran kartı çıkarır...
65k civarına bi sistem bakıyorum aşırı aşırı anlamıyorum ama ekran kartı amd olsun istemiyorum" bu paralara 5070 gitmek lazım gibi geldi önerilerinize...
Haaa Hocam çok pardon uykusuzluktan FT fiyatlarına bakmışım hemen güncelliyorum..
Csfloatta bu ittemi 1070 dolar gibi satabilirsiniz oda bankanıza 1007...