Barkinpsk isimli üyenin son içerikleri

1. B

Maksimum 3-4 Bin TL’Ye Kablosuz Mouse Önerisi

[H3 id='URLhttpswraithesports.comproductsscyrox-v6-wireless-8k-mousesrsltidAfmBOoo96Ii4G6BfZ6FZQN0i-J0O5Kpb_uaxkPlxT8Tw66Zb1kqbt-sPScyrox+V6URL']Scyrox V6[/H3] Veya Scyrox V8
  2. B

Zotac RTX 5070 Gaming Solid 3 Fan 31 Bin TL

2 fanlı versiyondu ekran kartı hocam fiyat 55.5 tu
  3. B

Öneri 2 Bin TL Civarına Gamepad Önerisi

6 yıldır ps/xbox/pc de fifada coin satışı yapıyorum kendi deneyimlerime göre görüşüm bu oldu ezber değildi ama canları sağolsun
  4. B

neyine kudurdun la
  5. B

senin bilceğin iş hocam bunları alıcağına kas kendini biraz ps veya xbox al sıfır bunların en iyiside kötü oluyor
  6. B

2.el xbox gamepad al geç kanka
  7. B

🔥İndirim Mediamarkt 3 Al 2 Öde 7-12 Temmuz

peltraya ortak gelen gelsin
  8. B

Yardım Ramler Uyumlu Çalışırmı

Bende bu ramden var 6400mhz cl32 yanına farklı marka cl30 6000mhz vs taksak çalışırlarmı ? bilgilendirebilicek olursa çok mutlu olurum bu konuda
  9. B

~₺65 - 75k Civarında 2 Tb SSD ve 32 GB Ram Li Sistem Toplanırmı?

2x16 gb herangibir ram ve 2tb herangibir ssd indirimi kovala ilk bunları al üstüne diz kalan paranlada ekran kartını al
  10. B

🔥İndirim Vatan PC OEM Intel Core Ultra 5 245kf- RTX 5060 39.699tl

mağazadanda teslim etme seçeneği yok çünkü :D
  11. B

🔥İndirim Vatan PC OEM Intel Core Ultra 5 245kf- RTX 5060 39.699tl

Hayır demonte gönderiyor aradım acaba toplayıp gönderme şansınız varmı diye hayır dedi paket geldikten sonra mağazaya gidip öyle montaj yaptırabiliyormuşuz
  12. B

İkinci El Xbox Series X Alırken Neye Dikkat Etmeliyim ?

o kadar cihaz aldım sattım ben kimseye ev teklifi yapmadım kimseninde evine gitmem bence gerek yok konsolun çalıştığıyla alakalı video yeterli bana kalırsa buluşuncada kola bakarım dümenden" ben bi sorun olucağını düşünmüyorum cihazla alakalı zaten gelicekmiş vs kendinizi strese sokmayın kol...
  13. B

Hocam piyasa altında işini bilmiyorum x için ama diğerlerinden örnek vereyim Xbox series s Mesela ilanlar genelde 11 dir satış fiyatı 9500-1000 dir bu rakama alınıp satılabilir 11 ilan fiyatı olur" ps5 slim çift kol 22"esnaflar yazar 23 civarına kullanıcıda döner"" ama ilanları 25-26 dır...
  14. B

Series s ve ps5 sürekli alıp veriyorum açıkcası bu kadar titizlenilmesi gereken cihazlar olduklarını düşünmüyorum ben haddiden fazla soru alsam başka birine satar geçerim açıkcası bide evine gelip test felan etçekmiş dahada soru sormaya gerek yok bence sağlam cihazlar genelde bunlar kolay kolay...
  15. B

Lg 27g640a-B Vs Aoc 25g4sxu

24 ten 27 ye geçicem bende genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum alışabilirmiyim acaba deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim" takip
Geri