Hayır demonte gönderiyor aradım acaba toplayıp gönderme şansınız varmı diye hayır dedi paket geldikten sonra mağazaya gidip öyle montaj yaptırabiliyormuşuz
o kadar cihaz aldım sattım ben kimseye ev teklifi yapmadım kimseninde evine gitmem bence gerek yok konsolun çalıştığıyla alakalı video yeterli bana kalırsa buluşuncada kola bakarım dümenden" ben bi sorun olucağını düşünmüyorum cihazla alakalı zaten gelicekmiş vs kendinizi strese sokmayın kol...
Hocam piyasa altında işini bilmiyorum x için ama diğerlerinden örnek vereyim Xbox series s Mesela ilanlar genelde 11 dir satış fiyatı 9500-1000 dir bu rakama alınıp satılabilir 11 ilan fiyatı olur" ps5 slim çift kol 22"esnaflar yazar 23 civarına kullanıcıda döner"" ama ilanları 25-26 dır...
Series s ve ps5 sürekli alıp veriyorum açıkcası bu kadar titizlenilmesi gereken cihazlar olduklarını düşünmüyorum ben haddiden fazla soru alsam başka birine satar geçerim açıkcası bide evine gelip test felan etçekmiş dahada soru sormaya gerek yok bence sağlam cihazlar genelde bunlar kolay kolay...