Barkinpsk isimli üyenin son içerikleri

1. B

İkinci El Xbox Series X Alırken Neye Dikkat Etmeliyim ?

o kadar cihaz aldım sattım ben kimseye ev teklifi yapmadım kimseninde evine gitmem bence gerek yok konsolun çalıştığıyla alakalı video yeterli bana kalırsa buluşuncada kola bakarım dümenden" ben bi sorun olucağını düşünmüyorum cihazla alakalı zaten gelicekmiş vs kendinizi strese sokmayın kol...
  2. B

Hocam piyasa altında işini bilmiyorum x için ama diğerlerinden örnek vereyim Xbox series s Mesela ilanlar genelde 11 dir satış fiyatı 9500-1000 dir bu rakama alınıp satılabilir 11 ilan fiyatı olur" ps5 slim çift kol 22"esnaflar yazar 23 civarına kullanıcıda döner"" ama ilanları 25-26 dır...
  3. B

Series s ve ps5 sürekli alıp veriyorum açıkcası bu kadar titizlenilmesi gereken cihazlar olduklarını düşünmüyorum ben haddiden fazla soru alsam başka birine satar geçerim açıkcası bide evine gelip test felan etçekmiş dahada soru sormaya gerek yok bence sağlam cihazlar genelde bunlar kolay kolay...
  4. B

Lg 27g640a-B Vs Aoc 25g4sxu

24 ten 27 ye geçicem bende genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum alışabilirmiyim acaba deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim" takip
  5. B

1k Civarına F/P Mousepad

https://www.xrades.com/products/xrades-black-katana-mousepad?variant=52101815370033 Bu markanın ürünlerini kullanıyorum bende değiştiriyorum hocam sizin gibi 6ay 1yılda bir güzel bence
  6. B

Yardım 27 İnç Curved Monitör Önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g5-ls27cg552euxuf-27-1-ms-qhd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,588371402.html Alınır olan bu heralde hocam bilgisi olan varmı acaba çok kötü mü ?
  7. B

Odyssey G5 LS27CG552EUXUF 27 alınır mı ?

Aldınız mı hocam ?
  8. B

🔥İndirim Vatan PC OEM Dropları 33.998 TL - 55.998 TL Arası 4 Sistem

Teşekkür ederim tavsiyeler için
  9. B

🔥İndirim Vatan PC OEM Dropları 33.998 TL - 55.998 TL Arası 4 Sistem

56K lık sisteme özelleştirme yapmalımıyım alıcam hemen ?
  10. B

65k Civarı Sistem Önerisi ??

"""Taksitli almama gerek yok o yüzden ikinci el bakmak daha mantıklıda olabilir sanırım fakat montaj yapıcak kadar anlamıyorum anca ram ekran kartı çıkarır takarım :D"""
  11. B

65k Civarı Sistem Önerisi ??

65k civarına bi sistem bakıyorum aşırı aşırı anlamıyorum ama ekran kartı amd olsun istemiyorum" bu paralara 5070 gitmek lazım gibi geldi önerilerinize açığım şuanlık şu mantıklı geldi...
  12. B

Cs2’de İtem Satıp Nakit Nasıl Alınır?

Haaa Hocam çok pardon uykusuzluktan FT fiyatlarına bakmışım hemen güncelliyorum.. Csfloatta bu ittemi 1070 dolar gibi satabilirsiniz oda bankanıza 1007 dolar 45350 Tl civarı yansır Bynogamede en düşük ilan 57 bin tl fakat likitidesi düşük bi item 51 bin tl ye satarsanız bankanıza 45880 Olarak...
  13. B

şimdi baktım bu skine steam değeri ortalama 1200 dolar csfloatta 885 dolar gibi fiyata satabiliyorsun eline 867 site bakiyesi geçer çekerkende 832 dolar gibi bi para geçer 37500 tl yapar ortalama 41000-42000 civarına bynoda satabilirsin 42 ye satarsan 37800 yapar 20 tl de çekerken kırıyor 37780...
  14. B

Csfloat kullanmalısın biraz sistemi araştırabilirsin skinland kullanabilirsin direk bıçağı satarsan bu skine bakmadım ama play skinlerinde steame göre %65 site bakiyesi geri dönüşü alabiliyosan baya iyi oluyor. steam ederine göre bynogame konusunuda gelirsek evet komisyon yüksek"" ama genelde...
Geri