Geçen yıl 7000 lira civarında olan makine bu günlerde 20 bin liraya satılıyor. Hobi amaçlı almayı düşünmüştüm. Sanırım almayacağım bu fiyatlara bu cihazdan...
Ben oyun oynamak için kullandığım cihazımda oyun oynamayı bırakıp bu işe geçtim, laptopım üzerinden çalışıyorum.
Cihaz özelliklerim:
Ryzen 5 3600
RX 5500XT...
emin değilim ayrıca pek bilen biri değilim ama ramlerinde expo açtığına ve işlemcinin fazla voltaj* sorun yok normal* çektiğine inanıyorum. Sitede bilen...
Bana ciddi bir sorun varmış gibi gelmedi. 95 derecede bildiğim kadarıyla kendini kısıtlıyor. Ama boşta 60 derece ilginç geldiği için yazıyorum HWMonitor...
gemma 4 26B A4B QAT modeline loglarını paylaştığım soru ile aynısını sordum cevap doğruydu . Tüm defter detayları çok uzun paylaşmıyorum. toplam 6dk 42 sn...
Bir kaç yıldır lokal modellere bakmıyordum zevkine denemek için kurdum. Test amaçlı 12B parametreli bir Gemma4 modeli kurdum. Beklentimi o kadar aştı ki...
Şuan bilgisayarı çalıştırmayı başardım. Sorunum problemin ne olduğunu bilmiyor olmam. Daha önce bir kez daha yapmıştı. Sistem 1.5 aylık. Bilgisayarı sorun...
Bilgisayarı ne amaçlı kullanacağına göre değişir. Hareket ettiririm belki diye mi laptop alıyorsun kesin ettirecek misin. İnsanlar genelde aynı paralara...
Wi-Fi repeater kullanabilirsin. Şahsen pek markasıdır özellikleridir pek bilgim yok ama evde bir tane var uzak odalara internet götürmek için yeterli iş...
garantisi olduğundan yarın kontrole götürünce anlatmak için video çekiyordum. Bilgisayar kendini açtı şuan ondan yazıyorum. Garantisi varken götürmeli miyim...