Yorumu kendi zevkime göre yazdım. Belki senle uyuşmaz sevdiğin detay olursa diye yazıyorum. Bence 500gb ssd az gelir 1tb a çıkar. Tercihen anakartta ikinci...
2 ay önce şunun 90-110k arasında oynayacağına düşünürdüm. Şimdiki fiyatlar hakkında fikrim yok. 90 çok iyi fiyat 110k ya doğru ortalama ve pahalı arasına...
geçen yıl bu zamanlar bilgisayar toplamayı düşünüyordum ,2 ay kadar önce aldım. Yavaş yavaş ucuz parçaları toplama düşüncem vardı ram gibi fiyatlar 7 kat...
Çift monitör candır oyun oynarken sağ monitörden video izleme zevki ayrı güzel ben olsam değişirdim 27x2>34 büyüktür kahvehane matematiği ayrıca o hz olayı...
Hobi olarak uğraşırsan belki çözüm bulursun ama duvara yapıştırırsan görüntü görmeme riskin var gibi geldi. İnternette arkadan ışık kaynağına tutulmasını...
Geçen yıl 7000 lira civarında olan makine bu günlerde 20 bin liraya satılıyor. Hobi amaçlı almayı düşünmüştüm. Sanırım almayacağım bu fiyatlara bu cihazdan...
Ben oyun oynamak için kullandığım cihazımda oyun oynamayı bırakıp bu işe geçtim, laptopım üzerinden çalışıyorum.
Cihaz özelliklerim:
Ryzen 5 3600
RX 5500XT...
emin değilim ayrıca pek bilen biri değilim ama ramlerinde expo açtığına ve işlemcinin fazla voltaj* sorun yok normal* çektiğine inanıyorum. Sitede bilen...
Bana ciddi bir sorun varmış gibi gelmedi. 95 derecede bildiğim kadarıyla kendini kısıtlıyor. Ama boşta 60 derece ilginç geldiği için yazıyorum HWMonitor...
gemma 4 26B A4B QAT modeline loglarını paylaştığım soru ile aynısını sordum cevap doğruydu . Tüm defter detayları çok uzun paylaşmıyorum. toplam 6dk 42 sn...