9800X3D VE RTX 5070TI LI SİSTEM ÖNERİSİ YARDIM

Gönül bunu önermek ister tabi ki :)

Bu da tamamdır ama
5080 aorus.....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fanları var donuyur hututututut yapıyor ama bunu alınca 4 5 ay sadece ekmek ve su yemem gerekiyor düşündürüyor
Gönül bunu önermek ister tabi ki :)

Bu da tamamdır ama

21500tl işlemci. kasa önerisi yapmadım o biraz kişisel zevk işi siz atx bir kasa bakıp atabilirsiniz buraya ortalama 6k alıp hesap ettim. psu popüler ve son zamanlarda çok tutulan bir model. rahat rahat besler. gözükmeyecek diye siyah seçtim o da değiştirilebilir. bu şekilde 125k oldu

21500tl işlemci. kasa önerisi yapmadım o biraz kişisel zevk işi siz atx bir kasa bakıp atabilirsiniz buraya ortalama 6k alıp hesap ettim. psu popüler ve son zamanlarda çok tutulan bir model. rahat rahat besler. gözükmeyecek diye siyah seçtim o da değiştirilebilir. bu şekilde 125k oldu
faz vramine bakın aga anakart önerirken 8 faz vram aldırılır mı 120k bütçede ki aynı fiyata b650 rog felan var

Bir zahmet b850 top seviyesi bu

bu parçalar mantıklı mı bunların üstüne ne ekleyebilirim

bu parçalar mantıklı mı bunların üstüne ne ekleyebilirim
Bu Lian li için pek iyi şeyler söylemiyorlar attığım güç kaynağı iyidir attığım sistemi alabilirsiniz direkt iyidir 5070ti la 5080 arasında pek fark yok biraz oc yapınca 5080 performansında çalışıyor zaten basit olarak aynı kart diyebiliriz

9800X3D VE RTX 5070TI LI SİSTEM ÖNERİSİ (BEYAZ OLMASINI İSTİYORUM)
IMG_5735.webp

Ben ekteki görseli kendim için seçtim. Sizin içinde uygun olursa değerlendirebilirsiniz.Verdiğiniz bütçeyi aşmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,513
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri