bunlar aradığın ölçülere benzer, bi bak istersen.max 50x35cm çok bi para vermek istemiyorum
www.xrades.com
urzuva.net
Çin de ürettiriliyor, giriş seviyesi uygun istediğinizden işinizi görür. Ama aynı ürünün 48x40 4mm versiyonu varsa onu alın.iyi midir hepsi aynı galiba bide trendyoldan atabilir misiniz bi tane
50x50 daha üstü yok. Kensei, Wraith KlasseGear'ın o boyutlarda mouse padleri var.hazır konu açılmışken 50x50 veya daha yüksek ebatlarda mousepad satan yer varsa linki bırakabilir misiniz ?
www.klassegear.com
www.klassegear.com
www.klassegear.com
Çin de ürettiriliyor, giriş seviyesi uygun istediğinizden işinizi görür. Ama aynı ürünün 48x40 4mm versiyonu varsa onu alın.
![]()
urzuva Monochrome Flow 40x30 3mm Gaming Oyuncu Mouse Pad, Gaming mousepad, Masa Matı - Fiyatı, Yorumları
Monochrome Flow 40x30 3mm Gaming Oyuncu Mouse Pad, Gaming mousepad, Masa Matı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
50x50 daha üstü yok. Kensei, Wraith KlasseGear'ın o boyutlarda mouse padleri var.
![]()
Katana Serisi - Hybrid Gaming Mousepad Modelleri
Hız ve kontrol arasında mükemmel dengeyi sunan Katana serisi hybrid gaming oyuncu mousepad modelleri 50x50 cm boyutları, 4mm kalınlık ve dikişli kenarları ile seni bekliyor.kensei.gg
![]()
KlasseGear Blitz Speed Series | Ultra Hızlı Hibrit Mouse Pad
Maksimum hız ve akıcılık için tasarlanan KlasseGear Blitz Speed Serisi Mouse Pad'leri keşfet. Düşük sürtünmeli hibrit yüzey ile rakiplerinin bir adım önünde ol.www.klassegear.com
![]()
KlasseGear Gosu | Kontrol Odaklı Gaming Mouse Pad
Kesinlik arayanların tercihi! KlasseGear Gosu serisi ile mikro dokulu yüzeyin tadını çıkar ve en zorlu hamlelerde bile tam kontrolü eline al.www.klassegear.com
![]()
KlasseGear Zen Poron Serisi | Profesyonel Poron Taban Mouse Pad
Dünyanın en iyi taban teknolojisi masanda! KlasseGear Zen Poron serisi ile profesyonel e-spor performansını ve sarsılmaz stabiliteyi deneyimle.www.klassegear.com
Mousepadler
wraithesports.com
Bence 4mm alın ama o da olur. Urzuva'nın listelemeleri bayağı berbat, o tasarımda 4mm bulamadım.bunu alıyorum o zaman![]()
urzuva Monochrome Flow 40x30 3mm Gaming Oyuncu Mouse Pad, Gaming mousepad, Masa Matı - Fiyatı, Yorumları
Monochrome Flow 40x30 3mm Gaming Oyuncu Mouse Pad, Gaming mousepad, Masa Matı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bence 4mm alın ama o da olur. Urzuva'nın listelemeleri bayağı berbat, o tasarımda 4mm bulamadım.
![]()
urzuva Infernal Oni Gaming Oyuncu XL Mouse Pad Kaydırmaz Dikişli Mousepad 480x400x4 Mm Dikişli Model - Fiyatı, Yorumları
Infernal Oni Gaming Oyuncu XL Mouse Pad Kaydırmaz Dikişli Mousepad 480x400x4 Mm Dikişli Model yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com