Zaten şöyle söyleyeyim wifi antenini çok düzgün taktım hatta kaç kez söküp taktım bu sorun yüzünden, bilgisayarı açıyorum ilk 15 dakika wifi var sonra...
En güncel BIOS u dediğiniz gibi yükledim 2 gün kadar oldu, işlemci pinleri de temiz. 3.5 ay oldu bu anakartı alalı incehesaptan almıştım. Direk para iadesi...
AM5 soket hocam işte intel değil.
1787788017
Anakartın hiçbir noktasında deformasyon yok onları kontrol ettim pinler vs. de sağlam zaten ilk işlemciyi...
https://www.epey.com/anakart/colorful-cvn-b850i-gaming-frozen-v14.html
Bu model hocam, aman sizinki sağlam olsun ben büyük çile çekiyorum şuanda :rolleyes:
Dediğiniz gibi kule tipi soğutucunun vidalarını 2-3 tur gevşettim işlemciye olan baskı azaldı, stres testi sonucu işlemci max 72 derece gördü fakat yaptığım...
Evet psu ile ilgili değil muhtemelen ama anakart olduğu anlamına da gelmiyor. Sorun çözüldüğünde bile psunun zayıf halka olduğunu söylemek istedim ben.
Hocam PSU yu yeni alırım o da mühim değil fakat bendeki dertler pek PSU luk gibi değil. Direkt EXPO yapmıyor anakart 2 saat boyunca siyah ekran. Hatta 4800...
Aynı PSU nun iki farklı modeli var, birisi full range ki bu c- tier. Diğeri 230v olan versiyon dediğiniz gibi o çöp. Bendeki full range modeli. Bu da mı...