tekin_bkr isimli üyenin son içerikleri

1. T

MSI MB Mpg B650l Edge Alınır mı?

Zaten şöyle söyleyeyim wifi antenini çok düzgün taktım hatta kaç kez söküp taktım bu sorun yüzünden, bilgisayarı açıyorum ilk 15 dakika wifi var sonra gidiyor kendi kendine sadece ethernet bağdaştırıcısı kalıyor. Driver güncel her şekilde. Direk anakartta problem var gibi. Teşekkür ederim...
  2. T

En güncel BIOS u dediğiniz gibi yükledim 2 gün kadar oldu, işlemci pinleri de temiz. 3.5 ay oldu bu anakartı alalı incehesaptan almıştım. Direk para iadesi isteyeceğim gibi. O msi anakartı düşünüyorum.
  3. T

Denedim ve sonuç aynı, BIOS da imleç deli gibi kasıyor menüler donmalı kasmalı.
  4. T

AM5 soket hocam işte intel değil. 1787788017 Anakartın hiçbir noktasında deformasyon yok onları kontrol ettim pinler vs. de sağlam zaten ilk işlemciyi taktım o günden beri bu şekilde. SSD yi sökme işini deneyeceğim
  5. T

https://www.epey.com/anakart/colorful-cvn-b850i-gaming-frozen-v14.html Bu model hocam, aman sizinki sağlam olsun ben büyük çile çekiyorum şuanda :rolleyes:
  6. T

Dediğiniz gibi kule tipi soğutucunun vidalarını 2-3 tur gevşettim işlemciye olan baskı azaldı, stres testi sonucu işlemci max 72 derece gördü fakat yaptığım gecikme testleri sonucu aynı ve expo sorunu da devam etmekte. Farkettirir mi bilmem ama BIOS 1 fps resmen takıla takıla gidiyorum içeride o.O2
  7. T

Evet ilk fırsatta yükselteceğim psu yu haklısınız.
  8. T

Hocam PSU yu yeni alırım o da mühim değil fakat bendeki dertler pek PSU luk gibi değil. Direkt EXPO yapmıyor anakart 2 saat boyunca siyah ekran. Hatta 4800 de bile 2 saat boyunca siyah ekran yediğim oldu hiçbirşey ellemeden. Nvidia sürücülerinde sürekli deli dehşet gecikme var 180 fps sabit oyun...
  9. T

O halde psu sorununu eliyor muyuz hocam? Sıfır aldım üstelik sorun o değil gibime geliyor.
  10. T

Evet hocam kutusunun arkasındaki şablona göre full range dediler forumda, daha önce sormuştum. 100-240v full range oluyormuş.
  11. T

Aynı PSU nun iki farklı modeli var, birisi full range ki bu c- tier. Diğeri 230v olan versiyon dediğiniz gibi o çöp. Bendeki full range modeli. Bu da mı sıkıntı çıkartır gerçekten?
  12. T

Aklımda o da vardı fakat kule tipi soğutucu kullanıyorum ve bu anakartın ssd bloğu çok yüksek sığar mı sığmaz mı bilemediğimden bu seçeneği elemiştim.
  13. T

Tamam en kısa sürede dediklerinizi deneyeceğim ve yazacağım teşekkürler şimdilik görüşmek üzere.
  14. T

RTX 5060 msi gaming kullanıyorum işlemcim de 7500f 1787782544 Keşke benimki de öyle olsa bana kafayı yedirtti
  15. T

Patriot Viper Venom cl30 6000 mhz kullanmaktayım hem tek hem çift slot denedim sorun aynı şekilde devam etti her iki durumda da. Psu ise MSI Mag A650BNL modeli bildiğim kadarıyla c- tier bir psu. Sistemde %50-%60 yükte çalışıyor zaten şuan psu. Bir çok kez clear cmos yaptım ve bios ayalarını...
Geri