tekin_bkr isimli üyenin son içerikleri

1. T

Coil Whine Garanti Kapsamına Girer mi

Kartı yüke bindirecek ve %100 kullanım yapacak oyunlar açın, mümkünse uzun saatler oynayın veya afk bırakın oyun içerisinde. Ekran kartı ısınsın soğusun bir süre gözlemleyin. Coil Whine bildiğim kadarıyla zamanla artan bir şey değil ya yerinde sayar ya da azalır. Benim gibi 1 hafta deneyin...
  2. T

Coil Whine Garanti Kapsamına Girer mi

Garanti kapsamına alacaklarını hiç sanmıyorum. Aynı sorun bende de mevcuttu ki ekran kartını her gün yüke bindirerek oynadıkça 1 haftaya çok azaldı şuan yok gibi bir şey. Alalı 2 hafta oldu RTX 5060 MSI Gaming OC 8 GB
  3. T

Anakart Yandı Galiba

- Statik elektriği boşaltıp tekrar deneyin. - BIOS pilini çıkarıp bir süre bekleyip yeniden takın.
  4. T

Yardım Ramlerime Overclock Yaptım ama Hızı 4800 Mhz De Kaldı

Anakarta clear cmos işlemi yapıp bilgisayarı açıyorsunuz. Daha sonra işlemcinize göre AMD Ryzen Master programını yüklüyorsunuz. Ramlere ordan oc yapıyorsunuz ve sorununuz yüksek ihtimalle çözülüyor. Bunu yaptıktan sonra BIOS üzerinden herhangi XMP/EXPO profilini kurcalamamanızı tavsiye ederim.
  5. T

Elektirik Gidip Geldi Pc Açılmıyor

Tavsiyem daha fazla elektriğe bağlı bırakma ve götürebiliyorsan direk bilgisayarcıya götür. Parçaların zarar görmemişse bile denemeye devam edersen zarar gelme ihtimali var. Eğer psu'nun koruma devreleri varsa kendini feda edip diğer parçaları korumuş da olabilir.
  6. T

Çözüldü✓ Kullandığım Psu Tehlikeli Midir?

İçim rahatladı gerçekten teşekkür ediyorum.
  7. T

Kutusundaki teknik bilgiler bu şekilde, galiba elimdeki model full range.
  8. T

Hocam yapay zeka e veya f tier diyor içime kurt düştü.
  9. T

Psu Dan Gelen Ses Coil Whine Mıdır?

Hocam coil whine şans işi biraz bende de var bilgisayar yüke binince azalıyor masaüstünde artıyor.
  10. T

Merhabalar MSI Mag A650BNL 650W kullanmaktayım. Bilgisayarım maksimum yükte 300-350 W arası güç çekmekte. RTX 5060 ve Ryzen 5 7500f kullanmaktayım. Bu PSU donanımlarıma zarar verir mi? Yaklaşık 1.5 haftadır kullanıyorum. Bu PSU hangi sınıf PSU acaba?
  11. T

Sistemim Ne Kadar Eder?

Sıfır olsa 50 civarı ikinci el 35-40 civarı
  12. T

Hazır Sistem Tavsiyesi

Bu fiyata çok hoş bir ddr5 sistem yakalayabilirsiniz benim fikrim bu bütçe seviyesinde ddr4 almamanız.
  13. T

Rust En Yüksek Ayarlarda Kullanım Durumları / Düşük Fps

Anormal yazdım normal değil. 700 kişilik server'da oynuyor olmanız bu kadar etkilemez. Sistem özelliklerinize göre aldığınız fps değerleri kötü.
  14. T

Rust En Yüksek Ayarlarda Kullanım Durumları / Düşük Fps

Attığınız sistem özellikleri ile o fps değerlerini almanız kesinlikle anormal.
  15. T

Unlost Eco -Amd Ryzen 7500f Hazır Sistem Alınır mı?

Giriş seviye anakart ve cl değeri berbat ram. Özelleştirecekseniz o başka ama bu haliyle hayatta ben tercih etmezdim.
Geri