Arama sonuçları: *

1. Zultia

klavye swıtch anahtar önerisi

Bencede güzel switcleri değiştiği için bunu tercih ettim oyun hissiyatımı bozmicak sessiz bi switch önerin varsa link atabilir misin acaba
  2. Zultia

klavye swıtch anahtar önerisi

merhaba k580 vata klavyem var biraz rahat büyük olsada güzel klavye swıtchlerı bıraz daha sessız swıtchlerle değişmeye düşünüyorum önerebiliceğini bişey varmı ve hissiyatta çok fark olurmu acaba klavyenın yanında farklı renk swıtchler vardı ama kaybettım malesef sizce swıtcmı alıyım yoksa dırek...
  3. Zultia

F/p Çamaşır Makinesi Önerir mİsiniz?

Bütçe 12k mümkünse 10 kiloluk fp bi çamaşır makinesi önerir misiniz lütfen
  4. Zultia

steam hesabımı satmayı düşünüyorum ne kadar eder?

Reis anlik 8k teklif geldi arkadaşlarim 15k nin altina satma diyo be 2k sı
  5. Zultia

Değerli oyun yokmu tlou Spiderman serisi gow gta mafoa serisi justcause serısı unchartrd ve dayandığım aaa daha 30 oyun 1705232807 Aynen knks 1705232844 Ti olarak 2000 k nın %60 mı mı baz alim 600 dolarınmı 1705232864 Çoğu satan kişi ordan baz almış
  6. Zultia

Çözüldü✓ RX 6700 XT Sıcaklık değerleri normal mi?

normal sayılır bejde asus dual 6700xt var ılk aldıpğımda 60 dı suan 65 dereve felan uzun sure kullanıldıysa normal değerlerm
  7. Zultia

başlıktanda gördüğünüz gibi hesabı elden çıkarmayı dusunuyorum lvl felan dusuk ama buyuk ıhtımal satmadan once yukseltıp ayarlamalar yaparım sızden tahmını bı fıyat ıstıyorum kalıtelı oyunlar var çunkı arkdaşlık kodum bu bakarsanız sevınırım ve aşşağıya steamdb fıyatınıda katıcam bakabılırsınız...
  8. Zultia

🔥İndirim Xbox controller 9 deep pink

18 yaş altı kayıt olamıyor diyolar nası yapıcam bide uygulama nasıl işliyor tam olarak
  9. Zultia

🔥İndirim Xbox controller 9 deep pink

Ben şuan itopyadan 2200 e alıyorum artık yapıcak bişey yok her şey zam yiyor nays kurmaya üsendim açıkcası yoksa nays ile alirdim
  10. Zultia

❌İndirim Bitti! AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediyesi - Bitmeden Yakala

Bunu nasıl yapıcam tam olarak
  11. Zultia

❌İndirim Bitti! AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediyesi - Bitmeden Yakala

ben bunu aşdım ve kullandım şimdi pubg da beleş item almak ıcın prıme gamıng bağlamaya çalışıyorum ama yapamıyorum 30 gun ucretsız uyelık dene dıyor ne yapacağım telefonda amazon prıme dan fılm ızleyebılıyorum sıkıntı yok ama oyunu yapamadım
  12. Zultia

Yardım Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Önerisi Lütfen

Hocam jbl genelde çok hava diyolar 1.5k ya kadar çıkabilirim
  13. Zultia

God of war 559 tl ye alınır mı?

Alınmaz 150 tl ye kadar dusuyordu simdi 559 tl pahalı
  14. Zultia

Yardım Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Önerisi Lütfen

Sporda Kullanmak Için Ve Dizi film Izlemek Icin Bi kulaklık bakıyorüm genelde anker q10i life önermişsiniz bütçemede uygun geldi bunu düşünüyorum bu fiyata sizce nasıl kalitelimi deri olduğu için biraz terletie diuorlar ama çok rahatsız etmez diyorsanız alıcağım veya daha iyi önerisi olan varmı...
  15. Zultia

Spor için kulaklık önerisi

Ben zaten terlemek için gidiyorum hocam MANSKAKADNSJWKSJDJ bu yüzden kışın çok bizmaz gibi sanırım bunu alıcam
  16. Zultia

Kulak içi almaya korkuyorum bu yaz 1000 tl ye yakın verip bir kualklık aldım ve 2 3 ay kullanmadan kulaklıkları kaybettim sadece kutusu kaldı bu yüzden kulak ustü istiyorum ama bununda terletme korkusu var kışın idare eder mi? sence yaza doğru bir tane tws kulaklık alırım büyük ihtinalle
  17. Zultia

Hocam aldınızmı nasıl memnun musunuz ve sporda terletiyormu veya kafadan düşme yapıyormu agırmı
  18. Zultia

Yemek Seperi Kapıda Ödeme Seçeneği Kalktımı?

Geçen hafta sipariş verdim sorun yoktu 1702223582 Uygulamayı güncelledim gene olmadı
  19. Zultia

Yemek Seperi Kapıda Ödeme Seçeneği Kalktımı?

Konuyu Başlıktan Görüyorsunuz Seçenekler Sadece Aşşağıdakiler Tüm restorantlarda aynı Acaba Kapıda Kartla Ödemeyi Seçip Nakip Versem sorun Olurmu?
  20. Zultia

Diş Macunu ÖnerisiLütfen

Sadece diş eti değil beyazlaması içinde istiyorum açıkcaşı ve paradonraxın tadı gerçekten çok kötüydü
Top Bottom