Neler Yeni

Diş Macunu ÖnerisiLütfen

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Dişlerim Biraz Sızlıyor Ve Ilerde Durumu daha Kötü Olsun Istemiyorum Ve Beyazlaması Için Kaliteli Bir Diş Macunu Almak Istiyorum Genelde İki Ürün Öneriyorlar Marvis Veya OpalScence Önerilmiş Sizce Hangisi Daha Iyi Olur Ve Bunlar Günlük Kullanım Içinmi? Bu Arada Marvis In Hangi Modeli Bana Daha Uygun Olur

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Efe Kırmaz
Dişlerim Biraz Sızlıyor Ve Ilerde Durumu daha Kötü Olsun Istemiyorum Ve Beyazlaması Için Kaliteli Bir Diş Macunu Almak Istiyorum Genelde İki Ürün Öneriyorlar Marvis Veya OpalScence Önerilmiş Sizce Hangisi Daha Iyi Olur Ve Bunlar Günlük Kullanım Içinmi? Bu Arada Marvis In Hangi Modeli Bana Daha Uygun Olur
marvis öneririm

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,942
İsim
Selim
Paradontax 👍 diş eti sağlığı için çok iyi marka ben ağarta ve bunu kullanıyorum. Ağarta organik florur içermiyor ve beyazlatiyor bu yüzden sabah onu, akşam da paradontax.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

brsokcu

80+ Bronze
diş hekiminden tavsiye sensodyne promine biraz daha pahalıdır ama tek işe yarayanı bu diğerleri birebir aynı sadece flor+köpürtücü katkı

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,942
İsim
Selim
Hicam paradontax bi ara kullanmıştım pek bi yararinı görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cool mint modeli yok hocam
Diş eti için hocam ben ve çevrem faydasını gördü diş etleri sağlıklı yapıyor

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diş hekiminden tavsiye sensodyne promine biraz daha pahalıdır ama tek işe yarayanı bu diğerleri birebir aynı sadece flor+köpürtücü katkı
Hocam marvis ve opalscence den cok memnun kalan var o yuzden onlari mi alsam dedim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,297
İsim
Emir
beyazlatıcı olan tüm macunların içinde florür var zamanla diş tabakasını inceltiyor o diş macunları arkadaş agarta önermiş bende agarta aldım 2 3haftadır kulalnıyorum en azından florür yok doğal iddia ediliyor

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,942
İsim
Selim
Hocam marvis ve opalscence den cok memnun kalan var o yuzden onlari mi alsam dedim
Ayrıca günde iki defa yıkayın ve alkol içeren gargara kullan 👍 dil temizligini de unutma her şeyi düzenli kullanırsan faydası olur ayrıca doğal misfak tozu var onlar baya beyazlatiyor

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Diş eti için hocam ben ve çevrem faydasını gördü diş etleri sağlıklı yapıyor
Sadece diş eti değil beyazlaması içinde istiyorum açıkcaşı ve paradonraxın tadı gerçekten çok kötüydü

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,942
İsim
Selim
beyazlatıcı olan tüm macunların içinde florür var zamanla diş tabakasını inceltiyor o diş macunları arkadaş agarta önermiş bende agarta aldım 2 3haftadır kulalnıyorum en azından florür yok doğal iddia ediliyor
Florür diş çürümesi yapmaz hocam aksine dişler çürük olmasın diye florür kullanılıyor ama aşırı fazla yani günde 4 5 defa yikarsan tehlikelidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece diş eti değil beyazlaması içinde istiyorum açıkcaşı ve paradonraxın tadı gerçekten çok kötüydü
Tamam işte iki farklı macun alacaksın sana dediklerimi onları kullanacan sabah ve akşam 👍 ayrıca florür çürütme yapmaz bilimsel kanıtlı bir şey bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,098
Üyeler
167,784
Son üye
Pathfinder036
Top Bottom