Arkadaşlar bendede bazen 2-3 tel önüme düşüyor ama yani öyle kellik gibi bişey yok yavaş yavaş tüm saçlarım uzuyo normal mi yoksa ilerde sıkıntı olur mu
Durumuna göre en kötü şampuanı seçmişsin onu hemen şutla ve dermatolojiye git en uygun şampuanı o verir. Belki durumuna göre mezoterapi de önerebilir o işe...
Reis öncelikle genetik yatkınsa erken önlem Alman gerekiyor ben 18 yaşındayım ailem de anne tarafın da kelleşme var dayım da fln benim de yanlar gitti...
O şampuan bir ton kimyasalla aşırı köpürerek saçındaki nemi ve yağı yok ediyor ve elbette saç telleri çok sağlıksız kalıyor.
Sülfatsız iyi bir şampuana geç.
bizim max urun bilgisi kenan yildizli clear men hahhah knk kalip dogal sabun al ben bir sure kullandim bitince yeniden sampuana gectim sampuan bildigin saci...
o şampuanı çöpe at bioxcin fortre al doktora git sana evigen ampulu veriri onu sür öndeki bebek saçlarını uzatıyor çoğaltıyor
1791051552
sağlık ocağına...
16 yaşımdayım 2 yıldır saçlarım dökülüyor alnımın açıklığı belirgin seviyede bende çareyi 3e vurarak bulurum sandım biraz uzadı fakat halen dökülüyor...
Hat sahibi başka ilde olduğu için türk telekom hattımı bayiye gidip açamıyorım e simi uygun fiyata alıp etkinleştirebileceğim platform varmı veya satan...