Saçlarım Dökülüyor Önüne Nasıl Geçebilirim

f2r_ahmet

80+
Reaksiyon skoru
7
16 yaşımdayım 2 yıldır saçlarım dökülüyor alnımın açıklığı belirgin seviyede bende çareyi 3e vurarak bulurum sandım biraz uzadı fakat halen dökülüyor tavsiyelerinize ihtiyacım var şuan aktif clear’ın kenan yıldızlı şampuanımı kullanıyorum uygun fiyatlı bir şampuan öneriniz iyi olur serum sürmedim hiç biiberiye yağı kullandım daha fena döküldü..

o şampuanı çöpe at bioxcin fortre al doktora git sana evigen ampulu veriri onu sür öndeki bebek saçlarını uzatıyor çoğaltıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o şampuanı çöpe at bioxcin fortre al doktora git sana evigen ampulu veriri onu sür öndeki bebek saçlarını uzatıyor çoğaltıyor
sağlık ocağına gitmiştim ben verdikleri işe yaradı çinkoda verdi d vitaminide önemli b12 de

sağlık ocağına gitmiştim ben verdikleri işe yaradı çinkoda verdi d vitaminide önemli b12 de
Ciddi misin hocam büyük bir değişim oluyor mu

16 yaşımdayım 2 yıldır saçlarım dökülüyor alnımın açıklığı belirgin seviyede bende çareyi 3e vurarak bulurum sandım biraz uzadı fakat halen dökülüyor tavsiyelerinize ihtiyacım var şuan aktif clear’ın kenan yıldızlı şampuanımı kullanıyorum uygun fiyatlı bir şampuan öneriniz iyi olur serum sürmedim hiç biiberiye yağı kullandım daha fena döküldü..
bizim max urun bilgisi kenan yildizli clear men hahhah knk kalip dogal sabun al ben bir sure kullandim bitince yeniden sampuana gectim sampuan bildigin saci dokuyor

O şampuan bir ton kimyasalla aşırı köpürerek saçındaki nemi ve yağı yok ediyor ve elbette saç telleri çok sağlıksız kalıyor.
Sülfatsız iyi bir şampuana geç.

Reis öncelikle genetik yatkınsa erken önlem Alman gerekiyor ben 18 yaşındayım ailem de anne tarafın da kelleşme var dayım da fln benim de yanlar gitti. Süreci ilk olarak şampuan lâ başla. Keratin ve bitkisel şampuanla yıkaman gerekiyor. Doktara danışarak Minoksadil ismini yanlış yazmış olabilirim o ilacı Alman gerekiyor Doktor'un sana nasıl kulancağını anlatır ztn. Yeme içme beslenmeni dğzeltmen ve haftalık olarak düzenli duş Alman lazım.

Durumuna göre en kötü şampuanı seçmişsin onu hemen şutla ve dermatolojiye git en uygun şampuanı o verir. Belki durumuna göre mezoterapi de önerebilir o işe yarıyor

Arkadaşlar bendede bazen 2-3 tel önüme düşüyor ama yani öyle kellik gibi bişey yok yavaş yavaş tüm saçlarım uzuyo normal mi yoksa ilerde sıkıntı olur mu

sağlık ocağına gitmiştim ben verdikleri işe yaradı çinkoda verdi d vitaminide önemli
evigen ampulunü reçete olmadan alabilirim dimi

bizim max urun bilgisi kenan yildizli clear men hahhah knk kalip dogal sabun al ben bir sure kullandim bitince yeniden sampuana gectim sampuan bildigin saci dokuyor
sabun kullandımda saçımı hiç beslemiyordu

evigen ampulunü reçete olmadan alabilirim dimi
bilmiyorum alırsın büyük ihtimalle ama reçeteli daha uyguna geliyo herhalde . sağlık ocağına git yinede vitamin değerine falan baksın doktorla iş yapmak iyidir bizi boşver

Adamın Kenan Yıldız'lı şampuanını laf ediyon, kendin Hacı Şakir sabun öneriyon.

Arkadaşlar bendede bazen 2-3 tel önüme düşüyor ama yani öyle kellik gibi bişey yok yavaş yavaş tüm saçlarım uzuyo normal mi yoksa ilerde sıkıntı olur mu
Günde 20tel dökülmesi normal diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,944
Üyeler
204,563
Son üye
HamsiliKetcAPPP
Geri