f2r_ahmet isimli üyenin son içerikleri

1. F

24000 Btu Klima Önerisi F/P Kaliteli Ürün Önerisi

18.000lik önerebilceğiniz klimalar varmıdır
  2. F

24000 Btu Klima Önerisi F/P Kaliteli Ürün Önerisi

24 Metrekare salonumuz var yerden tavana olan yüksekliği 275cm son kat ve %60a yakın güneş görüyor 2 hafta önce dış cephe yalıtımı yaptık 2 encere ve 1 balkonu var hangi klimayı önerirsiniz
  3. F

3080 Galax Thermal Pad Önerisi

Gerekli Olan Pad Ölçüleri burda yazıyor uygun fiyata hangi padleri almamı önerirsiniz Erkan Kartı Modeli RTX 3080 Galax SG
  4. F

RTX 3080 Galax Resmen Yanıyor

Mx-7 sipariş verdim 9800x3d işlemcim ve ekran kartı için 1784915725 Dostum benim abimde bilgisayar işlerinde uzman seviyesinde sayılır tek sorun bu işi kalıcı olarak yapmıyor ama kendimize güvenimiz sonsuz tek sorunumuz padleri uygun fiyata bulmak zor ne almam gerektiğini vs araştırıp buldum...
  5. F

RTX 3080 Galax Resmen Yanıyor

105 dereceli gördü hotspotta acilen bakım yapmam lazım almam gereken ürünleri bilmiyorum yardım efebilecek varmı
  6. F

R7 9800x3d’Yi Soğutmak İçin Hangi Thermal Macun’U Almalıyım

Mx6 sürülü ama düzgün sürülmediği için yeniden sürmeliyim 1784905618 Mx 4 var şuan evde mx 7 alsam 2g 500tl mx4’ten farkı nedir
  7. F

R7 9800x3d’Yi Soğutmak İçin Hangi Thermal Macun’U Almalıyım

Bugün R7 9800X3D’Li sistem aldım ikinci el Sıvı Soğutması ARTİC LİQUİD FREZEER III 10G Ve Üstü F/P Thermal Grilzy Macun Önerilerinizi Bekliyorum F/P Ürün Olursa İyi Olur
  8. F

2-4k Aralığına Hangi Kasalar Alınabilir?

Gameline Carısma 7x Argb Kumandalı Fan Topglass USB 3.0 Siyah Gaming Bilgisayar Kasa Özellikleriyle anakart tarafının arka kısmı mesh oraya egzoz fan takıp kullansak daha iyi olur ama hangi kasa daha iyi emin olamadım grand premiummu carisma mı
  9. F

msi m100r pz indirime girdiğinde almayı düşünüyorum ama ne zaman girer hiç bilmiyorum
  10. F

siyah olursa daha iyi olur fanların rgbisini beyaz yapma niyetindeyim
  11. F

akvaryum olmasını istiyorum kaliteli bi marka olursa çok iyi olur içinde r7 9800X3D kullanacağım bu yüzden hava akışı iyi olmalı tavsiyelirinizi bekliyorum
  12. F

3080 Aşırı Isınma Sorunu

bunu bi gözden geçireceğim desteğiniz için teşekkürler
  13. F

3080 Aşırı Isınma Sorunu

hocam çok uyguna aldığım için eski sistemime takip maks verim almayacak şekilde kullanacağız
  14. F

3080 Aşırı Isınma Sorunu

Arkadaşlar yeni bir ikinci el sistem aldım sistemin sahibi gigabyte gaming O.C 3080 ekran kartını al satçı bi arkadaşından aldığını söyledi kart furmark testinde 10. saniyede %100 fan gücünde 104 hotspot gördü miningli olduğu belli ama bakım yapılmamış bu ekran kartına hangi padleri alıp hangi...
  15. F

Smasung G6 2k 500 Hz OLED

Ürünü 1 hafta kullanacağım duruma göre iade edebilirim 1784627767 4k için sağlam bi sistem lazım ona bütçe yetmiyor maalesef
Geri