24 Metrekare salonumuz var yerden tavana olan yüksekliği 275cm son kat ve %60a yakın güneş görüyor 2 hafta önce dış cephe yalıtımı yaptık
2 encere ve 1 balkonu var hangi klimayı önerirsiniz
Mx-7 sipariş verdim 9800x3d işlemcim ve ekran kartı için
1784915725
Dostum benim abimde bilgisayar işlerinde uzman seviyesinde sayılır tek sorun bu işi kalıcı olarak yapmıyor ama kendimize güvenimiz sonsuz tek sorunumuz padleri uygun fiyata bulmak zor ne almam gerektiğini vs araştırıp buldum...
Bugün R7 9800X3D’Li sistem aldım ikinci el Sıvı Soğutması ARTİC LİQUİD FREZEER III
10G Ve Üstü F/P Thermal Grilzy Macun Önerilerinizi Bekliyorum F/P Ürün Olursa İyi Olur
Gameline Carısma 7x Argb Kumandalı Fan Topglass USB 3.0 Siyah Gaming Bilgisayar Kasa Özellikleriyle
anakart tarafının arka kısmı mesh oraya egzoz fan takıp kullansak daha iyi olur ama hangi kasa daha iyi emin olamadım grand premiummu carisma mı
akvaryum olmasını istiyorum kaliteli bi marka olursa çok iyi olur içinde r7 9800X3D kullanacağım bu yüzden hava akışı iyi olmalı tavsiyelirinizi bekliyorum
Arkadaşlar yeni bir ikinci el sistem aldım sistemin sahibi gigabyte gaming O.C 3080 ekran kartını al satçı bi arkadaşından aldığını söyledi kart furmark testinde 10. saniyede %100 fan gücünde 104 hotspot gördü miningli olduğu belli ama bakım yapılmamış bu ekran kartına hangi padleri alıp hangi...