Buds 3 Vs Redmi Buds 8 Pro

Reaksiyon skoru
0
Beyler selam,
Telefon olarak Galaxy A56 kullanıyorum ve yanına yeni bir TWS kulaklık alacağım. Redmi Buds 8 Pro ile Samsung Galaxy Buds 3 modelleri arasında çok fena arada kaldım. Cihazların özelliklerine falan baktım ama net bir karara varamadım, kullanıcı deneyimlerine başvurmak istedim.
Kafamı kurcalayan birkaç nokta var:
A56 kullandığım için Buds 3'ün ekosistem avantajı olur mu, yoksa açık tasarım (open-ear) olmasından dolayı ANC ve bas performansı beni üzer mi?
Redmi Buds 8 Pro silikonlu bir yapıda ve kağıt üstünde 55 dB ANC, üçlü sürücü gibi çok güçlü duruyor. Ama Samsung bir telefonla kullanırken ses kodeki veya gecikme konusunda bir sıkıntı yaşatır mı?
Günlük kullanım, müzik kalitesi ve genel konfor olarak hangisi daha mantıklı bir tercih olur?
Aranızda bu iki kulaklığı kullanan veya benzer bir kombinasyon deneyimleyen varsa bir el atsın. Hangisini neden tercih etmeliyim?

Selam kardeşim ben buds 3 kullanıyorum genel olarak kulaklık gerçekten kaliteli gürültü engelleme olarak 10 üzerinden 3 yada 4 hakeder diye düşünüyorum bir silikonlu kadar değil toplum içinde etraftaki insanların sesini tam kesmiyor ama uğultuları vs tamamen kesiyor benim için yeterli düzeyde ama başkası için bilemem ayrıca silikonsuz kulaklık takmadığım için ilk 2 hafta vs kulak içimi biraz yara yaptı ama şuanda yapmıyor ve rahat kulağa oturmuyor diyenler var bana oturdu açıkçası ama ben alırken bilinçli olmadığım için ekosistem vs haberim yoktu ben xiaomi telefon kullanıyorum ve birçok özelliğini malesef kullanamıyorum ekosistem çok önemli dostum bir ara bir tanıdığın flip5 inden denemiştim gerçekten ekosistem sınıf atlatıyor telefonumda 41khz destekliyor 96khzde acayip güzel mesela yada 360 audio diye özelliği varmış haberim yoktu çok hoşuma gitmişti vs kısacası telefonun neyse ona göre almalısın kardeşim kulaklıklarda şu iyi bu iyi diye bir şey yok artık ekosistemdeyse iyi değilse diğerinden kötüdür xiaomi kullanıyorsan buds 8 Samsung kullanıyorsan buds 3 almalısın seçim şansın yok malesef eğer kulaklık ile ilgili soruların varsa cevaplayabilirim birde telefonunun gelişmiş seçeneklerinden hangi kodekleri desteklediğine bak ldac kodeki varsa xiaomi ile uyumlu olması gerek flip5te yoktu ama varsa ve silikonlu kullanıyorsan xiaomi daha iyi olabilir çünkü silikonsuz herkes kullanamaz yada Samsung olacak diyorsan buds 3 fe yada buds 3 pro almalısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,789
Üyeler
197,296
Son üye
CookLeak
Geri