Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim PS5 Dualsense 1299 TL

Stok tekrar geldi.
  2. A

5M RGB LED 1 TL (sistem açığı gibimsi)

Renk seçinde fiyatı artıyor. Click bait büyük ihtimalle.
  3. A

Schneider Electric APC 5'li Akım Korumalı Priz Sepette %25 indirimle 186 TL

1 tane bundan 1 tanede 2 USB çıkışlı olan modelinden aldım. USB çıkışına ihtiyacınız varsa 247 liraya Schneider Electric APC 5'li Akım Korumalı Priz ve 2 USB Girişi bu model kaçmaz.
  4. A

MAYIS AYI'NIN ÜRÜNLERİ 🔥 HANGİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM GELSİN 🔥

24 saat'i geçmedi sanıyordum. Haklı olabilirsin belki hikayenin süresi bitmiştir.
  5. A

MAYIS AYI'NIN ÜRÜNLERİ 🔥 HANGİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM GELSİN 🔥

Dün instagram'da hikaye paylaşmıştı ayın ürünleri ile ilgili şu an hikaye yok. Bu ay indirim olmayacak mı acaba?
  6. A

700 TL Civarında klavye önerisi / CK104 Nasıl?

Ben de kesinlikle Hp Omen Encoder'i öneririm. MediaMarkt'ta 747 lira. 1 yıldan fazladır kullanıyorum ve çok memnunum, tek eksiği RGB olmaması. Geçen haftalarda Asus Tuf K3 almıştım hemen iade ettim, Hp kadar kaliteli hissettirmedi.
  7. A

❌İndirim Bitti! Hyper X Cloud II 786 TL !!!

Hocam Amazon kampanya hakkında bilgi verir misiniz?
  8. A

❌İndirim Bitti! Hyper X Cloud II 786 TL !!!

https://www.trendyol.com/hyperx/cloud-ii-oyuncu-kulaklik-kirmizi-khx-hscp-rd-p-2926156 Arkadaşlar şuan sepette 736 lira. Trendyol'un 800 lira üstü 50 lira kuponu ile birlikte 786 liraya düşüyor.
  9. A

27 inc 1080p cok mu kotu

Hocam ben Amazon'dan aldığım için hiç sorun yapmadılar ama başka siteler ne yapar bilmiyorum. Amazondan aldıysanız jelatinlerini sökmeden deneyin bi beğenmezseniz iade edebilirsiniz.
  10. A

27 inc 1080p cok mu kotu

Benim masam büyüktü uzaktan bakıyordum ama bir kere pikseli farkettiyseniz rahatsız olmaya başlıyorsunuz. 27 inç almadan önce ben de kötü yorumları görüp umursamamıştım ama deneyince ben de beğenmedim, kişiden kişiye değişiyor belki siz beğenirsiniz.
  11. A

27 inc 1080p cok mu kotu

Ben de geçen ay 24 inçten 27 inçe geçmiştim büyük ekran daha iyi olur diye fakat gerçekten 27 inçte pikselleri hissediyorsunuz. Gigabayte G27F çok kaliteli bir monitördü 2 3 gün alışmaya çalıştım fakat git gide pikseller göze batmaya başlayınca tekrar 24 inçe geri döndüm. North Bayou Nb F80...
  12. A

ramlarin mhz yükselmiyor

İşlemcin İntel ise desteklemiyor olabilir. Örnek veriyorum i3 10105F işlemci en fazla 2666mhz destekliyor istersen 4200 ram tak.
  13. A

❌İndirim Bitti! Vatan'da Intel i5-11500 işlemci 1899 TL!

2000 bin liraya satacak varsa ben de alabilirim
  14. A

Çözüldü✓ Rtx3050 sistem 8.799₺ vatan

Vatan'ın sitesinden baktım hocam daha SMS gelmedi.
  15. A

Kargoya verildi sonunda
  16. A

Benim de siparişim onaylandı, montaj aşamasında
  17. A

Arkadaşlar konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun. Ben de uzun uğraşlar sonucu aldım. Onay bekliyor şu an, iptal olmazsa şanslıyız.
Top Bottom