Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hyper X Cloud II 786 TL !!!

AcarReis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Acar
Son düzenleme:

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
alana hayırlı olsun.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geri verme ihtimali olanlar Amazon üzerinden kampanya ile birlikte 860 TL Fiyata alabilir. İade de bir problem yaşamazlar. Ama bu tür yerler hijyen bahane ederek uğraştırıyorlar.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Geri verme ihtimali olanlar Amazon üzerinden kampanya ile birlikte 860 TL Fiyata alabilir. İade de bir problem yaşamazlar. Ama bu tür yerler hijyen bahane ederek uğraştırıyorlar.
Hijyen bahane ederek değil. Gerçekten de hijyen ürünü sayıldığı için eğer bir sorunu yoksa keyfi iade alınmıyor. Eğer bir sorunu olursa her türlü yine iade edebilirler. Tabii amazon hijyen ürünü sayılsa da sebep göstermeksizin iade alıyor orası ayrı.

AcarReis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Amazon kampanya hakkında bilgi verir misiniz?

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Efe
amazonda ne kampanyası var acaba?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,564
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bahane değil, evet resmi olarak buna hakları var almazsalar THH verirsen yine haksız çıkarsın çünkü kanun belli. Amazon'un olayı ise tamamıyla müşteri memnuniyeti odaklı. Bu sayede dünya devi oldular zaten :)

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Arkadaşlar şuan sepette 863 lira. Trendyol'un 800 lira üstü 50 lira kuponu ile birlikte 813 liraya düşüyor.
Sağolun hocam media markt mağazasından 786tl ye satın aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Media markt mağazasından alırsanız 14 gün iade hakkınız geçerli oluyormuş çalışanı öyle söylemişti

QuenTesa

80+
İlk çıktığı hafta 425tl yemi ne almıştım sonra Stelseries Artics 7 Wireless denemiştim. Arada Hafiflik anlamında baya fark olduğu için bir arkadaşıma hediye etmiştim.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
İlk çıktığı hafta 425tl yemi ne almıştım sonra Stelseries Artics 7 Wireless denemiştim. Arada Hafiflik anlamında baya fark olduğu için bir arkadaşıma hediye etmiştim.
Memnun muydunuz hocam ses kalitesi nasıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer blackshark v2x aldım dip ses yapıyorsu kardeşimin laptopu vardı onda yapmadı ona verdim

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dün 2.el idarelik Gamepower Medusa almıştım 50TL'ye şansa bak bayağıdır bekliyordum indirim şu an aldım direk kardeşim teşekkürler konu için.

Dev1ce

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Burak
Bu fiyata daha iyi gaming kulaklıklar bulunur

Top Bottom