Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Erkan
hocam ürün hakkında pek bilgi yok, pedleri suni deri, mikrofonu kötü diyorlar gerçekten elim gitmiyor.
arkadaşım ben şimdi kullanmadığım ürünü al diyemem Razer güzel o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam siz corsair void elite çektiniz ve teknik hata oldu ürün gelmicek mi dediler size yani doğru mu anladım? daha stok gelmez o zaman?
müşteri hizmetleri arayın yazıyor konu araştırdım alan arkadaşlarında iptal etmişler

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Utku Çetin

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tüh ya yine kaçırdım tekrar düşer mi ki fiyat
Yüksek ihtimal çok stokları var. Ara ara koyuyorlar. Şuana kadar absürt indirim olan 3 kulaklık oldu. Devam edecektir.

Batou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batu KUTLU
Arkadaşlar bugün kargo elime ulaştı, ilk izlenimlerim tahminimden daha iyi çıktı. Oyun sesleri güzel, müzik sesi de idare eder, bundan önce Arctis Nova 7 wireless kullanmıştım o kulaklık 6 Bin TL civarında ondan daha güzel geldi ses kalitesi konusunda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kaan kaya
Cloud 2 core bugün elime ulaştı. Elimdeki düz Cloud 2 wireless ile karşılaştırdım eksiği yok fazlası var. Oyun olarak cs2 denedim gayet başarılı. Müzik testi de fena değil ama sesi biraz az geldi bana. Mikrofon testini yapmadım.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,103
İsim
Kadir
Cloud 2 core bugün elime ulaştı. Elimdeki düz Cloud 2 wireless ile karşılaştırdım eksiği yok fazlası var. Oyun olarak cs2 denedim gayet başarılı. Müzik testi de fena değil ama sesi biraz az geldi bana. Mikrofon testini yapmadım.
Benim tahminimde cloud 2 wireless ile neredeyse denk olmasıydı güncel versiyon olduğu için kağıt üstünde özellikleri o şekilde gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yazi
benimde elime ulaştı aktif olarak kullanıyorum gayet hoşuma gitti ses kalitesi falan iyi seviyeside gayet güzel yüksek ses veriyor baya bence mesafeside iyi 2+1 evin heryerinde rahatça çekiyor benim baya hoşuma gitti alacaklara yada almışlara hayırlı olsun

mirbaJr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir Demir
Ürünü şimdi kullanmaya başladım. Kafamda ağrı ve baskı hissi yaptığını hissettim. Eskş kulaklığım cloud 2 ydi fakat bunu yaşamamıştım. Galiba cloud 2 core modeli biraz daha ufak bir model. Onun dışında ses ve mikrofon cloud 2 ile aynı sayılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,775
Üyeler
160,603
Son üye
Karthus1v9
Top Bottom