❌İndirim Bitti! HYPERX HyperX Cloud III S Wireless 6000 ₺ Sepette

Arkadaşlar normal cloud 3 wireless ile S farkı nedir? özellik bakımından vs fark yaratıyor mu? sipariş vereceğim de S takısını merak ettim.
Az okuyun hocam her yerde yazıyor benim konum da var link attım. Herkes aynı şeyi sormuş

"S" takısı neden var? Özellik bakımından güncellenmiş versiyonu mu?

Arkadaşlar normal cloud 3 wireless ile S farkı nedir? özellik bakımından vs fark yaratıyor mu? sipariş vereceğim de S takısını merak ettim.

Evet güncellenmiş versiyon, daha kaliteli, bataryası çok daha uzun süreli, bluetooth özellikli versiyonu. Düz 3'ün üst model yani.

Geçen hafta 6.6'dan aldım kullanıyorum cidden FPS oyunları için biçilmiş kaftan. Hiçbir ayar çekmedim kulaklığa, kutusundan çıktığı gibi kullanıyorum ve duyulmayan ses yok. Arctis 7 kullanıyordum öncesinde ondan çok daha iyi.

Evet güncellenmiş versiyon, daha kaliteli, bataryası çok daha uzun süreli, bluetooth özellikli versiyonu. Düz 3'ün üst model yani.

Geçen hafta 6.6'dan aldım kullanıyorum cidden FPS oyunları için biçilmiş kaftan. Hiçbir ayar çekmedim kulaklığa, kutusundan çıktığı gibi kullanıyorum ve duyulmayan ses yok. Arctis 7 kullanıyordum öncesinde ondan çok daha iyi.
peki müzik ve ses seviyesi tatmin ediyor mu? ben de alacağım çünkü.

Hyper x cloud 3 kablolu almayı düşünüyorum nasıldır kulaklık veya aynı bütçede daha iyi bir kulaklık var mı

peki müzik ve ses seviyesi tatmin ediyor mu? ben de alacağım çünkü.
Ben müzik dinlemem sadece R6 oynuyorum ama ses konusunda çok yükseklere çıkabiliyor orta seviye bile başımı ağırtıyor hep diplerde kullanıyorum ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,056
Üyeler
183,052
Son üye
özlem karakaya
Geri