kopernikpizzası
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
Öyle bir yazmışsın ki sepette 666 liraya düşüyor sandım
Öyle bir yazmışsın ki sepette 666 liraya düşüyor sandım
Kutu içeriğinden yedek pad çıkıyormu fiyatlar uçtu kutu içerikleri kısıtlandı ben kumaş pad seviyorum mesela eskiden çıkıyordu?daha yeni 6700e aldim 6000e kacirmayin cok guzel urun
ÇıkmıyorKutu içeriğinden yedek pad çıkıyormu fiyatlar uçtu kutu içerikleri kısıtlandı ben kumaş pad seviyorum mesela eskiden çıkıyordu?
Bilgi için teşekkürler ses kalitesi olarak önceki kulaklığınız neydi ve bu modelde neler hoşunuza gitti 6 bin tl vermeye değermi.Çıkmıyor
https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-cloud-iii-wireless-s-yeni-model.1144070/post-10278002 burada yazdım. halihazırda kullandıklarım buds 2, arctis 1, cloud stinger 2, turtle beach stealth 700 gen 2. evet değer ben memnunumBilgi için teşekkürler ses kalitesi olarak önceki kulaklığınız neydi ve bu modelde neler hoşunuza gitti 6 bin tl vermeye değermi.
önceki seri ile ne kadar iyi ne kadar fark var ? ö zellik açısından![]()
HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanawww.mediamarkt.com.tr
alınmaz o kadar kaliteli değil bu kulaklık![]()
HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanawww.mediamarkt.com.tr