🔥İndirim HYPERX Cloud III S 5700 TL

3s 3 fiyatına gelmiş 3lerin fiyatına da 3k eklemişler. Bu kulaklığın indirimli hali 4-4.5tu. Dolar aynı altın aynı vergi oranları aynı fırsatçılık baki.

Her iki kulaklık da güzel diye düşünüyorum, şahsen ben önceki kulaklıklarımda hyperx den daha çok memnun kaldım. SS kullanan arkadaşlarım var, onlar da memnun. SS artısı birden fazla cihaza bağlanabilmesi, Cloud 3 s de ise ses kasma daha etkili olduğu söyleniyor. Bir de sanırım kulaklık şarjı daha çok gidiyor Cloud 3 S in.

4300 e almıştım gayet güzel bir model tavsiye ederim. C2 core wireless den geçtim mikrofon kalitesi arasında dağlar kadar fark var büyük kafalar için ideal.

4300 e almıştım gayet güzel bir model tavsiye ederim. C2 core wireless den geçtim mikrofon kalitesi arasında dağlar kadar fark var büyük kafalar için ideal.
4300 den bende 2 adet internet siparişi birisi yanlışlıkla oldu 3ncü mağazadan teslim aldım keşke iptal etmeseydim diyorum şimdi internet siparişlerini en azından aldığım fiyattan bile versem işine yarardı birilerinin

4300 den bende 2 adet internet siparişi birisi yanlışlıkla oldu 3ncü mağazadan teslim aldım keşke iptal etmeseydim diyorum şimdi internet siparişlerini en azından aldığım fiyattan bile versem işine yarardı birilerinin
5 e falan çok rahat satardınız aslında tabii değer mi orasını bilemem. C2 core u 3 e okuttum mesela 2 hafta içerisinde hyperx ürünlerinin piyasası var elde kalmıyor.

İki ay önce siyah olanını 4300 TL ye alan ben 😁 gerçi cloud 2 Kablolu versiyonuda halen iş görüyor 3 yıl oldu.

geçenlerde aledım.
Ses seviye çok düşük.
Mikrofon yansıtma özelliğinde mikrofon sesi çok kısık.kulakları aşırı terletiyor.
mikrofon dip gürültüsü var.
uygulaması berbat. Hiç beğenmedim.
Kulaklığın kalitesi güzel olsa da, kulaklığın garip eksikleri var.

Sesin kısık ve boğuk olması çok kötü.

Geri