Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
bu kulaklığın mikrofonu nasıl beyler? Ayrıca nasıl bi kulaklık bu internette hiçbir bilgi yok nerdeyse.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,610
İsim
Lokman Doğan
beyler 2.5k barracuda x mi
1900 e corsair void mi
yoksa cloud 2 core mi

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Utku Çetin
1900 e corsair void mi
yoksa cloud 2 core mi
barracudanın yazılımı karışıkmış 7.1 açmak falan zormuş diyor arkadaş bir de mikrofonu da iyi değil gibi cloud gibi void elite oyunda ortalama müzik dinlemede vs. iyi cloud core müzikte vs. ortalama oyunda iyi şarj süresi çok iyi tercih tamamen senin aradğın şeye bağlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Erkan
1900 e corsair void mi
yoksa cloud 2 core ba
barracuda x var bende güzel fakat 2 sini hiç bilmiyorum Razer iş görüyor ama Corsair de güzel Cloud 2 core kargo gelirse bakıcaz Corsair aldım ama teknik hata müşteri hizmetleri arayın yazdı parayı çekti sabah belli olur. Ses göreceli bir şey ben yüksek ve bas severim Razer da bu var diğerleri gelince söylerim mikrofon olayına gelince ben ilgilenmiyorum karşı taraf anlasın yeter argb çok gereksiz bir şey evdesin kimse yok pavyon gibi yanıyorsun ve kimse görmüyor

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,610
İsim
Lokman Doğan
barracuda x var bende güzel fakat 2 sini hiç bilmiyorum Razer iş görüyor ama Corsair de güzel Cloud 2 core kargo gelirse bakıcaz Corsair aldım ama teknik hata müşteri hizmetleri arayın yazdı parayı çekti sabah belli olur. Ses göreceli bir şey ben yüksek ve bas severim Razer da bu var diğerleri gelince söylerim mikrofon olayına gelince ben ilgilenmiyorum karşı taraf anlasın yeter argb çok gereksiz bir şey evdesin kimse yok pavyon gibi yanıyorsun ve kimse görmüyor
barracudanın bt özelliği ve daha hafif görünmesinden dolayı aklım onda
diğerleri çok kaba bu arada corsairin kablolusu var bende

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
hocam siz corsair void elite çektiniz ve teknik hata oldu ürün gelmicek mi dediler size yani doğru mu anladım? daha stok gelmez o zaman?

Top Bottom