corsair yokki hocam nasıl alıcaksınız?beyler 2.5k barracuda x mi
1900 e corsair void mi
yoksa cloud 2 core mi
stok gelircorsair yokki hocam nasıl alıcaksınız?
barracudanın yazılımı karışıkmış 7.1 açmak falan zormuş diyor arkadaş bir de mikrofonu da iyi değil gibi cloud gibi void elite oyunda ortalama müzik dinlemede vs. iyi cloud core müzikte vs. ortalama oyunda iyi şarj süresi çok iyi tercih tamamen senin aradğın şeye bağlıbeyler 2.5k barracuda x mi
1900 e corsair void mi
yoksa cloud 2 core mi
kesin mi hocam bilginiz çünkü ben corsair almak istiyorum ona göre bunu almayıp bekleyeceğim?stok gelir
muhtemelkesin mi hocam bilginiz çünkü ben corsair almak istiyorum ona göre bunu almayıp bekleyeceğim?
barracuda x var bende güzel fakat 2 sini hiç bilmiyorum Razer iş görüyor ama Corsair de güzel Cloud 2 core kargo gelirse bakıcaz Corsair aldım ama teknik hata müşteri hizmetleri arayın yazdı parayı çekti sabah belli olur. Ses göreceli bir şey ben yüksek ve bas severim Razer da bu var diğerleri gelince söylerim mikrofon olayına gelince ben ilgilenmiyorum karşı taraf anlasın yeter argb çok gereksiz bir şey evdesin kimse yok pavyon gibi yanıyorsun ve kimse görmüyorbeyler 2.5k barracuda x mi
1900 e corsair void mi
yoksa cloud 2 core ba
barracudanın bt özelliği ve daha hafif görünmesinden dolayı aklım ondabarracuda x var bende güzel fakat 2 sini hiç bilmiyorum Razer iş görüyor ama Corsair de güzel Cloud 2 core kargo gelirse bakıcaz Corsair aldım ama teknik hata müşteri hizmetleri arayın yazdı parayı çekti sabah belli olur. Ses göreceli bir şey ben yüksek ve bas severim Razer da bu var diğerleri gelince söylerim mikrofon olayına gelince ben ilgilenmiyorum karşı taraf anlasın yeter argb çok gereksiz bir şey evdesin kimse yok pavyon gibi yanıyorsun ve kimse görmüyor
Sen al bunu corsair stok olayı zor gibi alıp satan varsa onlardan alabilirsin.kesin mi hocam bilginiz çünkü ben corsair almak istiyorum ona göre bunu almayıp bekleyeceğim?
hocam ürün hakkında pek bilgi yok, pedleri suni deri, mikrofonu kötü diyorlar gerçekten elim gitmiyor.Sen al bunu corsair stok olayı zor gibi alıp satan varsa onlardan alabilirsin.
telefonda baya iyi müziktir konuşmadır ama oyunlarda iyi ben 7.1 uğraşmıyorumbarracudanın bt özelliği ve daha hafif görünmesinden dolayı aklım onda
diğerleri çok kaba bu arada corsairin kablolusu var bende
hocam siz corsair void elite çektiniz ve teknik hata oldu ürün gelmicek mi dediler size yani doğru mu anladım? daha stok gelmez o zaman?barracuda x var bende güzel fakat 2 sini hiç bilmiyorum Razer iş görüyor ama Corsair de güzel Cloud 2 core kargo gelirse bakıcaz Corsair aldım ama teknik hata müşteri hizmetleri arayın yazdı parayı çekti sabah belli olur. Ses göreceli bir şey ben yüksek ve bas severim Razer da bu var diğerleri gelince söylerim mikrofon olayına gelince ben ilgilenmiyorum karşı taraf anlasın yeter argb çok gereksiz bir şey evdesin kimse yok pavyon gibi yanıyorsun ve kimse görmüyor