❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

Gerçek ANC'li kulaklık arıyorum, bunun fiyatı çok cezbediyor fakat elimde sennhiser hd350 varken böyle bir ürün almak istemiyorum. Yok mu şöyle gerçek ANC, dünyayı tamamen izole eden sağlam bir kulaklık :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aradığım özellikler :
-Valorant , cs go ve pubg vb. oyunlarda çok iyi ses kasabilmek ve sesleri ayırt edebilmek , takım arkadaşları ile rakibin sesini ayırt etmek gibi.
-Ergonomik ve uzun ömürlü olması , verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor olması ve uzun kullanımda ağrı yapmaması.
FPS oyunları için IEM kulaklık önerebilirim, tüm profesyonel oyuncular IEM kullanıyor, turnuvalarda sponsor diye 2 tur kulak üstü marka kulaklıkları takıyorlar, sonrasında tekrar IEM'lerden devam ediyorlar :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Önerin için teşekkürler , onları hiç düşünmemiştim ya ne farkı oluyor acaba normal kulaklıklardan ?
Ben de samsung buds fe var ilk blueetooth kulaklığım

Alınır mı beyler ne diyorsunuz

1-2 yıl önce Cloud 2 Wireless 7.1 vardı şuan onun yerine bu model satılıyor. Birebir aynı model midir. Bunda da 7.1 var mı ?

ya zaten barracuda x var yeni değişti, sırf cs için kulaklık değişiyoz valla psikolojimiz allak bullak
Fps oyuncusuysan anakartın giriş seviyesi ise kendinden seskartlı kablolu modeller tercih etmeni öneririm. Ben barracuda x aldım yeni, yakınları duyuyorum uzak sesler yok. Yarın 2.4 k ya birine vercem başka modele geçicem

Ürün bitmiş mi? Linke tıkladığımda 2199 TL'ye alış bulamadım. Bir de kendisinde ses kartı var mıdır?
Kablolu modelde var ama bunda sanmam. Zaten ses kartı varsa bile kablolu şekilde kullanman gerekir diye biliyorum

Ürün bitmiş mi? Linke tıkladığımda 2199 TL'ye alış bulamadım. Bir de kendisinde ses kartı var mıdır?
Kablolu modelde var ama bunda sanmam. Zaten ses kartı varsa bile kablolu şekilde kullanman gerekir diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,936
Üyeler
185,002
Son üye
Atheris
Geri