Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
kablosuza geçmek istiyorsanız alınır mı diye sormayın alınır, ama yedekte yapmayın yani 80 saat pil ömrü hyperx kalitesi gayet iyi, 1-2 ay önce g435 aldık forumca 2070TL'ye almamış olsam kaçırmazdım 15 saat anca gidiyor benimkinin şarjı... daha önce cloud core 1 wireless kullanmıştım sadece mik sorunu vardı muhtemelen düzelmiştir bu daha üst model ürün, ztn dip ses vs. hiç bir problemide yoktu ve rahattı. 53mm sürücü cabası sadece g prolarda oluyordu. ve sadece 275gr.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
Bundan mı bahsediyorsunuz acaba ?
İlk attığımda sadece cloud 3 diyor fakat bunda HyperX Cloud III – Kablolu Oyun Kulaklığı, PC, PS5, Xbox Series X|S, Açılı 53 mm Sürücüler, DTS, Bellek Köpüğü, Dayanıklı Çerçeve, Ultra Net 10 mm Mikrofon, USB-C, USB-A, 3,5 mm - Siyah diyor.. İkisi de aynı mıdır ?
Kablosuz olan mı alınır yoksa bu mu sizce ? maalasef laptobum wifi ve blueetooth olarak iyi değil o yüzden kablolu alırım ama jak girişini de sevmiyorum usb olanı yok mudur ama ondan da hiç kullanmadım , bu kulaklarda kendi ses kartları var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Erkan
Bundan mı bahsediyorsunuz acaba ?
İlk attığımda sadece cloud 3 diyor fakat bunda HyperX Cloud III – Kablolu Oyun Kulaklığı, PC, PS5, Xbox Series X|S, Açılı 53 mm Sürücüler, DTS, Bellek Köpüğü, Dayanıklı Çerçeve, Ultra Net 10 mm Mikrofon, USB-C, USB-A, 3,5 mm - Siyah diyor.. İkisi de aynı mıdır ?
Kablosuz olan mı alınır yoksa bu mu sizce ? maalasef laptobum wifi ve blueetooth olarak iyi değil o yüzden kablolu alırım ama jak girişini de sevmiyorum usb olanı yok mudur ama ondan da hiç kullanmadım , bu kulaklarda kendi ses kartları var mı
İncelemeleri var oradan bakabilirsin benim YouTube'dan arkadaşım kesinlikle al dedi ben aldım

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
@eko ekocan konudaki kulaklık yerine amazondaki cloud öneriyorsunuz değil mi ? farkları yok ama değil mi 2.5k olan ve 2.7 olan arasında ?

Bay Moris

80+

HyperX Cloud III Wireless 24 bit desteği varken Cloud 2 Core'da ve HyperX Cloud II Wireless 'da bu değer max 16 bit. 31 may 2023 çıkış tarihi diye belirtiliyor. Cloud II alacaklar, Cloud 2 Core'u alabilirler bence. Teknik olarak fark yok cloud 2 core ve Cloud 2 ile. Her ikisi de 53 mm sürücüye sahip, biri 10hz-21 khz (core) diğeri 15hz-20khz (cloud2) . Bas isteyen biraz daha Core modele kalabilir bence. Core olan modelin pili 80 saat giderken, Cloud 2 30 saat gidiyor. İndirimli fiyat çok iyi. cloud 3 24 bit ile çok daha iyi, fiyatı da 4.500 seviyelerde. Umarım yardımcı olabildim kararsız kalanlara.​

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Erkan
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
@eko ekocan kablosuz olan dediğiniz usb li mi oluyor blueetooth mu ? bağlantı kopma ve gecikme derdi ile uğraşmak istemiyorum ya , kabloluya değer mi o fiyat yoksa havit 2000d alıp geçeyim ya 900 liraya

Bay Moris

80+
Arkadaşlar valorant ve vb. oyunlarında iyi ses kasabilmek için ergonomik ve uzun saat kullanımda rahat olacak kulaklık arıyorum sizce bu alınır mı yoksa kablosuz olan mı alınır ? kablosuz dediği tamamen bluetooth mu yoksa usb'li mi ve onunla ses kasılabilir mi ? kopma sorunları olmaz mı , bu 2 kulaklıkta asus tuf a15 7535hs için uygun mudur ? kendi ses kartları var mı
Kesinlikle alınır. Bu ürünün özellikleri wireless olarak 7-10 bin aralığında alabilirsin. Kablolu olması bence daha iyi. Daha iyi olan da şu; harici gelen usb ses kartını kullanmak zorunda değilsiniz. İleride 3-4 bin aralığında harici bir ses kartı alırsanız bu kulaklığın gerçek sesinin keyfini de çıkarma imkanınız var. Siyah olanı 2.500 tl. bu arada.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
İsrafil can
biitt beyler ya off
Mesaj otomatik birleştirildi:

1731348105060.png
ya hayır yaaa offff

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Erkan
Ben Razer kullandım bu marka ile alakalı bilgim yok arkadaşim kullanıyor ses kasmak.cok iyi diyor mikrofonu güzel tavsiye üzerine aldim ben pc ye 3.5 mm bağlanmak istemiyorum ses zayıf oluyor

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
Son olarak şunu hala öğrenemedim kablosuz dediğiniz düz bluetooth mu yoksa usb mi takıyorsunuz pc'ye ? bu sayede mi iyi ses kasabiliyorsunuz ona göre ya kablosuz almayı düşünüyorum ya da kablolu cloud 3

Top Bottom