TheworstD32132
80+ Bronze
Sen hayzır varken alınmaz.
İncelemeleri var oradan bakabilirsin benim YouTube'dan arkadaşım kesinlikle al dedi ben aldımBundan mı bahsediyorsunuz acaba ?
İlk attığımda sadece cloud 3 diyor fakat bunda HyperX Cloud III – Kablolu Oyun Kulaklığı, PC, PS5, Xbox Series X|S, Açılı 53 mm Sürücüler, DTS, Bellek Köpüğü, Dayanıklı Çerçeve, Ultra Net 10 mm Mikrofon, USB-C, USB-A, 3,5 mm - Siyah diyor.. İkisi de aynı mıdır ?
Kablosuz olan mı alınır yoksa bu mu sizce ? maalasef laptobum wifi ve blueetooth olarak iyi değil o yüzden kablolu alırım ama jak girişini de sevmiyorum usb olanı yok mudur ama ondan da hiç kullanmadım , bu kulaklarda kendi ses kartları var mı
Gelsin incelemesi yaparım vatanda Razer aldimİncelemeleri var oradan bakabilirsin benim YouTube'dan arkadaşım kesinlikle al dedi ben aldım
Biri kablosuz diğeri kablolu ben kablosuz olanı seçtim@eko ekocan konudaki kulaklık yerine amazondaki cloud öneriyorsunuz değil mi ? farkları yok ama değil mi 2.5k olan ve 2.7 olan arasında ?
hocam yok diye biliyorum tek fark renk gibi@eko ekocan konudaki kulaklık yerine amazondaki cloud öneriyorsunuz değil mi ? farkları yok ama değil mi 2.5k olan ve 2.7 olan arasında ?
Kesinlikle alınır. Bu ürünün özellikleri wireless olarak 7-10 bin aralığında alabilirsin. Kablolu olması bence daha iyi. Daha iyi olan da şu; harici gelen usb ses kartını kullanmak zorunda değilsiniz. İleride 3-4 bin aralığında harici bir ses kartı alırsanız bu kulaklığın gerçek sesinin keyfini de çıkarma imkanınız var. Siyah olanı 2.500 tl. bu arada.Arkadaşlar valorant ve vb. oyunlarında iyi ses kasabilmek için ergonomik ve uzun saat kullanımda rahat olacak kulaklık arıyorum sizce bu alınır mı yoksa kablosuz olan mı alınır ? kablosuz dediği tamamen bluetooth mu yoksa usb'li mi ve onunla ses kasılabilir mi ? kopma sorunları olmaz mı , bu 2 kulaklıkta asus tuf a15 7535hs için uygun mudur ? kendi ses kartları var mı