Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

m54b30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
aykan belin
Paylaştığım cloud core II wireless attığınız cloud II kablolu farklı ürünler
Burada dikkat edilecek tek konu var kulaklık geldiğinde kutuda Cloud 2 core wireless yazıyorsa sıkıntı yok
o zaman on numara fiyat üstüne taksit var 3x kaçmaz güzel fiyat

emreyol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yunus emre yolgiden
Ben de 2 hafta önce Amazon Depo' dan kablolu Coud II almıştım. Kablo derdinden kurtulmak için iptal edip bu kulaklığıma geçsem bilemedim. Bilgisayarda tek yaptığım iş cs2 oynamak. :)

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
İsrafil can
Yorumlar iyi
80 saat kullanım 53 mm sürücü kablosuz şuan bu fiyata iyi marka ürün yok barracuda x ile karşılaştırabilir bir ürün hangisi daha iyi bilmiyorum ama bu fiyata alınır derim 2 yıl önce aralıkta ben 1700 e cloud II wireless almıştım onunla farkı yok gibi bir şey (malzeme kalitesini bilmiyorum bunun) üstelik bunun kullanım süresi daha fazla
kızarudan geçeçeğim kızarunun pedler cok kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kadir Işık
almaya çalıştığımda ödeme reddedildi yazıyor deneyipte alamayan varmı benim gibi ?

Tokia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Şahin
Anakartımda ses kartı bulunmuyor. Alsam hiç ses gelmez mi? USB kısmı büyük olduğu için ses kartı var gibi var mıdır yoksa yok mudur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartımda ses kartı bulunmuyor. Alsam hiç ses gelmez mi? USB kısmı büyük olduğu için ses kartı var gibi var mıdır yoksa yok mudur?
??

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Semih
Bi tane ben bi tane de arkadaşım aldı teşekkürler konu için. Kulaklık güzel anlık olarak kullanıyorum c2 kabloludan pek farkı yok.

Cloud 3 kabloluyu 2600 e almıştım siparişi iptal edip bunu aldım beyler. Kablosuz için biraz daha performanstan feragat ettim. Doğru mu yaptım bilmiyorum.
Hocam bende de cloud 2 vardı sırf kablosuz rahatlığı için satın aldım bence iyi yapmışsın. Mağazadan ürünü teslim aldım anlık kullanıyorum Cloud 2 ile arasında pek fark bi fark yok gibi hissettim.

Son düzenleme:

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Bi tane ben bi tane de arkadaşım aldı teşekkürler konu için. Kulaklık güzel anlık olarak kullanıyorum c2 kabloludan pek farkı yok.

Hocam bende de cloud 2 vardı sırf kablosuz rahatlığı için satın aldım bence iyi yapmışsın. Mağazadan ürünü teslim aldım anlık kullanıyorum Cloud 2 ile arasında pek fark bi fark yok gibi hissettim.
Kutusunun fotoğrafını atma şansın var mı hayırlı olsun

??
Ses her türlü gelir benim bildiğim ses kartı var

umaysehit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümay Şehit

Teşekkürler cevap için hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Semih
Kutusunun fotoğrafını atma şansın var mı hayırlı olsun

Ses her türlü gelir benim bildiğim ses kartı var
1731343120872.jpeg

Şu anlık tek eksi yanı cloud 2'deki gibi kutunun içinden ekstra kadife pedin çıkmaması.

Shifu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Aydın
Arkadaşlar gerçekten alınır mı kablosuz kulaklığa ihtiyacım var mikrofonu nasıldır ona göre sipariş vereceğim şimdi ?

Top Bottom