Bizim ülkede fiyatlarda düşüş yok ama yurtdışında düşmeye başlamış almayın beyler daha da düşsün eski fiyatlara dönene kadar almayın eğer çok acil değilse...
Gayet iyi 3 çeşitten de söyledim tadı şubeden şubeye değişebilir bir de yanında 1 litrelik cola ve bol miktarda ketçap mayonez göndermişler. Mahallemdeki...
5 e falan çok rahat satardınız aslında tabii değer mi orasını bilemem. C2 core u 3 e okuttum mesela 2 hafta içerisinde hyperx ürünlerinin piyasası var elde...
4300 e almıştım gayet güzel bir model tavsiye ederim. C2 core wireless den geçtim mikrofon kalitesi arasında dağlar kadar fark var büyük kafalar için ideal.
Razer sağlamlık konusunda pek iyi değil diye biliyorum. Ben bildiğim kısım olan hyperx ürünleri için konuşayım öncelikle cloud 2 core wireless ile cloud 3 S...
Bu fiyata çok güzel sistem diğer sitelerden fiyat araştırması yaptım 120k fiyata böyle bir sistem bulamadım. 9 taksit de cabası. Cl değeri biraz yüksek ama...
Cloud 3 s kullandığına emin misin kafana ve kulağına olmama gibi bir ihtimal yok Guinness Dünya Rekorları kitabına girecek bir kulağın yoksa. Bir fuxi h3...