ortaya el bombası bıraktınYazan oldu mu bilmiyorum ama bu kulaklıkta kronik sorun var. 2 sene önce almıştım bu kulaklığı. İlk şarjdan sonra ürün bir daha çalışmamıştı bende. Araştırdığımda bu sorunu yaşayan çok kişi vardı. Yeni üretimlerinde düzelttiler mi bilmiyorum, yine de temkinli olmak lazım.
Yeni bir mızrak vakası mı acaba?ortaya el bombası bıraktın
Bizde yeni Razer aldık sen de ortaya bomba bırakıyorsunAnladığım kadarıyla kulaklık dört dörtlük değil beyler razer barracuda x var bu kulaklıktan hangi kulaklığa geçilir mümkünse razer olmasın bir daha bulaşmam bu markaya bütçe 3-5k
bir şey demiyorum 4-5 ay geçmeden çıkarır sorununu ortaya ilk razer kulaklığımı aldım 4 ay olmadan arıza verdi şanssızlık dedim 2. Kulaklığımı aldım buda 5 ay gitti gitmedi kronik sorunlu razerBizde yeni Razer aldık sen de ortaya bomba bırakıyorsun
hocam siyah rengi 2.5k tl internette izlediğime göre çok iyi ses kasabiliyormuşuz ben de valorant tarzı fps rekabetçi oynuyorum çok ikşlemde kaldım cloud 3 alacağım sanırımArkadaşlar valorant ve vb. oyunlarında iyi ses kasabilmek için ergonomik ve uzun saat kullanımda rahat olacak kulaklık arıyorum sizce bu alınır mı yoksa kablosuz olan mı alınır ? kablosuz dediği tamamen bluetooth mu yoksa usb'li mi ve onunla ses kasılabilir mi ? kopma sorunları olmaz mı , bu 2 kulaklıkta asus tuf a15 7535hs için uygun mudur ? kendi ses kartları var mıYükleniyor...
www.amazon.com.tr