Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

ErenN_010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eren Otuzbirebağımlıoğulları
Beyler Cloud 2 core wireless mı almak mantıklı şuan yoksa Cloud 3 mü cok kararsızım

HakanTk51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan
Yazan oldu mu bilmiyorum ama bu kulaklıkta kronik sorun var. 2 sene önce almıştım bu kulaklığı. İlk şarjdan sonra ürün bir daha çalışmamıştı bende. Araştırdığımda bu sorunu yaşayan çok kişi vardı. Yeni üretimlerinde düzelttiler mi bilmiyorum, yine de temkinli olmak lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Erkan
Yazan oldu mu bilmiyorum ama bu kulaklıkta kronik sorun var. 2 sene önce almıştım bu kulaklığı. İlk şarjdan sonra ürün bir daha çalışmamıştı bende. Araştırdığımda bu sorunu yaşayan çok kişi vardı. Yeni üretimlerinde düzelttiler mi bilmiyorum, yine de temkinli olmak lazım.
ortaya el bombası bıraktın :cool:

aerys_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
İlker Akkaya
ALO ALINIR MI arkadaşlar yardım edin

Amd34

80+ Silver
Anladığım kadarıyla kulaklık dört dörtlük değil beyler razer barracuda x var bu kulaklıktan hangi kulaklığa geçilir mümkünse razer olmasın bir daha bulaşmam bu markaya bütçe 3-5k

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Erkan
Anladığım kadarıyla kulaklık dört dörtlük değil beyler razer barracuda x var bu kulaklıktan hangi kulaklığa geçilir mümkünse razer olmasın bir daha bulaşmam bu markaya bütçe 3-5k
Bizde yeni Razer aldık sen de ortaya bomba bırakıyorsun

Amd34

80+ Silver
Bizde yeni Razer aldık sen de ortaya bomba bırakıyorsun
bir şey demiyorum 4-5 ay geçmeden çıkarır sorununu ortaya 😂 ilk razer kulaklığımı aldım 4 ay olmadan arıza verdi şanssızlık dedim 2. Kulaklığımı aldım buda 5 ay gitti gitmedi kronik sorunlu razer

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
Arkadaşlar valorant ve vb. oyunlarında iyi ses kasabilmek için ergonomik ve uzun saat kullanımda rahat olacak kulaklık arıyorum sizce bu alınır mı yoksa kablosuz olan mı alınır ? kablosuz dediği tamamen bluetooth mu yoksa usb'li mi ve onunla ses kasılabilir mi ? kopma sorunları olmaz mı , bu 2 kulaklıkta asus tuf a15 7535hs için uygun mudur ? kendi ses kartları var mı

ErenN_010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eren Otuzbirebağımlıoğulları
Arkadaşlar valorant ve vb. oyunlarında iyi ses kasabilmek için ergonomik ve uzun saat kullanımda rahat olacak kulaklık arıyorum sizce bu alınır mı yoksa kablosuz olan mı alınır ? kablosuz dediği tamamen bluetooth mu yoksa usb'li mi ve onunla ses kasılabilir mi ? kopma sorunları olmaz mı , bu 2 kulaklıkta asus tuf a15 7535hs için uygun mudur ? kendi ses kartları var mı
hocam siyah rengi 2.5k tl internette izlediğime göre çok iyi ses kasabiliyormuşuz ben de valorant tarzı fps rekabetçi oynuyorum çok ikşlemde kaldım cloud 3 alacağım sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,130
Üyeler
166,161
Son üye
arnoldin
Top Bottom