Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

memnunsanız bence geçmeye çokta gerek yok memnun değilim yenilemek istiyorum derseniz değerlendirilebilir bir ürün kasım ayı uzun indirimler arttı güzel gidiyor
Yok hocam ya 2023 nisanda aldım zaten iyi şu an sorunu yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
Yorumlar iyi
80 saat kullanım 53 mm sürücü kablosuz şuan bu fiyata iyi marka ürün yok barracuda x ile karşılaştırabilir bir ürün hangisi daha iyi bilmiyorum ama bu fiyata alınır derim 2 yıl önce aralıkta ben 1700 e cloud II wireless almıştım onunla farkı yok gibi bir şey (malzeme kalitesini bilmiyorum bunun) üstelik bunun kullanım süresi daha fazla
Cloud core'dan aşırı farkı var mı değer mi sizce bilginiz var mı hocam ?

umaysehit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümay Şehit
Fuxi 3 bende aldım, sesi çok kötüydü ve sol taraftan ses az geliyordu. Trendyoldan aldım, iade istedim direkt iade kabul edildi. Bence sizin yaşadığınız satıcı farkı.
Siz almış beğenmeyip 14 gün içinde iade etmişsiniz biraz da şanslısınız normalde alınmıyor iade bu arada n11 den direkt havit satıcısından aldım. Benim ürün 8. ayda bozuldu yani öyle bir şansım yoktu. Dongle bozulunca servise gönderip iade talep ettim ama bir sorun yok deyip alıcı ödemeli şekilde geri gönderdiler bende kargoyu teslim almadım şuan kargo ne alemde bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta 2side kablosuz 4k cloud 3 wireless mi alsam yoksa bunu 2kya mı alsam ona karar veremedim yani 2klık farka değer mi ?
bunu al

gunesss

80+
Usta 2side kablosuz 4k cloud 3 wireless mi alsam yoksa bunu 2kya mı alsam ona karar veremedim yani 2klık farka değer mi ?
cloud 3 kabloluyu alıntılamışsın ondan öyle yazdım, valla bence aralarında aman aman bi fark yoktur, bu 2.200 fiyatı da zaten çok uçuk bir indirim bence, iptal etseler siparişi anormal karşılamam yani, cloud 2 core wireless'in fiyatı cloud core wirelessten ucuz yani

m54b30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
aykan belin
bence bu işte bi mevzu var link bırakıyorum isime dikkat edin birinde cloud 2 core yazıyor aldığınızda yani.... bu linkte cloud 2 gaming diyor
linkte bıraktığım ürünün yorumları mevcut cloud 2 gaming satıcı aynı o zaman aynı ürünse neden 2 ayrı fiyat var satıcıda mediamarkt ise

bence o bildiğimiz cloud 2 modeli değil

asıl cloud 2 bu satıcı mediamartk iki üründe de

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
bence bu işte bi mevzu var link bırakıyorum isime dikkat edin birinde cloud 2 core yazıyor aldığınızda yani.... bu linkte cloud 2 gaming diyor
linkte bıraktığım ürünün yorumları mevcut cloud 2 gaming satıcı aynı o zaman aynı ürünse neden 2 ayrı fiyat var satıcıda mediamarkt ise

bence o bildiğimiz cloud 2 modeli değil

asıl cloud 2 bu satıcı mediamartk iki üründe de

Paylaştığım cloud core II wireless attığınız cloud II kablolu farklı ürünler
Burada dikkat edilecek tek konu var kulaklık geldiğinde kutuda Cloud 2 core wireless yazıyorsa sıkıntı yok

umaysehit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümay Şehit
Hyperx cloud 3 kablolu bakıyodum ki bunu gördüm. Performans olarak gerçekten aralarında ufak fark mı var ona göre sırf kablosuz olduğu için buna kayıcam. Bi de anakartımda ses kartı var mı yok mu bilmiyorum ses kartı var mı bu modelde.
cloud 3 sipariş etmiştim iptal edip bunu aldım

Top Bottom