Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Uğur ceylan
H2039bg var ayrıca cloud 3 kullanıyorum tamam şu an bu kulkalık kampanyada ama fiyatına göre h2039bg hakkını yememek lazım .

gunesss

80+
barracuda x var, thx spatial ile csde bazen bazı şeyleri duymuyormuşum gibi hissediyorum, arkadaşımda da var o da aynı sorunu hissediyor, genel olarak memnunuz hatta garantiden yeni değişti kulaklığım, bu modeli kullanıp csde ses kasan bir delikanlı yok mudur? hemen alayım

umaysehit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümay Şehit
Cloud 3 kabloluyu 2600 e almıştım siparişi iptal edip bunu aldım beyler. Kablosuz için biraz daha performanstan feragat ettim. Doğru mu yaptım bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Uğur ceylan
"kağıt üstünde" bu kulaklık her türlü h2039bg den iyi cloud 3 ise bundan daha iyi
Ona bir şey dediğim yok hocam fiyatına göre ben h2039bg den çok memnun kaldığımı ifade ettim sadece . tabii ki şu an bu mu h2039bg diye sorulursa f/p olatak tabii ki bu kulaklık .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 3 kabloluyu 2600 e almıştım siparişi iptal edip bunu aldım beyler. Kablosuz için biraz daha performanstan feragat ettim. Doğru mu yaptım bilmiyorum.
Kablosuzun rahatlığı bir başka performans açıskmdan da pişman etmez merak etme .

gunesss

80+
barracuda x var, thx spatial ile csde bazen bazı şeyleri duymuyormuşum gibi hissediyorum, arkadaşımda da var o da aynı sorunu hissediyor, genel olarak memnunuz hatta garantiden yeni değişti kulaklığım, bu modeli kullanıp csde ses kasan bir delikanlı yok mudur? hemen alayım
sipariş ettim ne olur ne olmaz yorumlara göre iptal ederiz

Halojey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Halil Sade
Instagram
https://www.instagram.com/halil_sade/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198075783
Twitter
HalilDss
Facebook
halil.sade.90
Ona bir şey dediğim yok hocam fiyatına göre ben h2039bg den çok memnun kaldığımı ifade ettim sadece . tabii ki şu an bu mu h2039bg diye sorulursa f/p olatak tabii ki bu kulaklık .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuzun rahatlığı bir başka performans açıskmdan da pişman etmez merak etme .
Size o kadar sordum havit için iptal edip bunu aldım vallahi nasip ve şans imiş

Piadtress

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Atacan Çatal
Hyperx cloud 3 kablolu bakıyodum ki bunu gördüm. Performans olarak gerçekten aralarında ufak fark mı var ona göre sırf kablosuz olduğu için buna kayıcam. Bi de anakartımda ses kartı var mı yok mu bilmiyorum ses kartı var mı bu modelde.

gunesss

80+
beyler kulaklığın inceleme videosu bile yok bu ne ayak anlamadım ben :D yanlış yazmış herkese düz cloud core yolluyor olabilirler mi hahahahh

internette bile yok la bu ne ayak

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
beyler kulaklığın inceleme videosu bile yok bu ne ayak anlamadım ben :D yanlış yazmış herkese düz cloud core yolluyor olabilirler mi hahahahh
Ürün geldiğinde bakın cloud 2 core wireless yazmalı kutusunda amazon yorumları var ürünün amazonda 4k ya satılıyor

Top Bottom