Halojey
80+
- Reaksiyon skoru
- 92
Havitten memnun olan var ve cloud 2 kullanan 2 arkadaşımda şikayetçi cloud 2 denhavit kim bu kim hocam hahahaaa
Havitten memnun olan var ve cloud 2 kullanan 2 arkadaşımda şikayetçi cloud 2 denhavit kim bu kim hocam hahahaaa
aynı yerde aynı boşluktayız..steelseries arctic 1 kullaniyorum hala sizce almali miyim kulakligim hala calisiyor sadece eskidi ses kalitesi ve oyunlarda beni ileri goturur mu?
"kağıt üstünde" bu kulaklık her türlü h2039bg den iyi cloud 3 ise bundan daha iyiH2039bg var ayrıca cloud 3 kullanıyorum tamam şu an bu kulkalık kampanyada ama fiyatına göre h2039bg hakkını yememek lazım .
Ona bir şey dediğim yok hocam fiyatına göre ben h2039bg den çok memnun kaldığımı ifade ettim sadece . tabii ki şu an bu mu h2039bg diye sorulursa f/p olatak tabii ki bu kulaklık ."kağıt üstünde" bu kulaklık her türlü h2039bg den iyi cloud 3 ise bundan daha iyi
Kablosuzun rahatlığı bir başka performans açıskmdan da pişman etmez merak etme .Cloud 3 kabloluyu 2600 e almıştım siparişi iptal edip bunu aldım beyler. Kablosuz için biraz daha performanstan feragat ettim. Doğru mu yaptım bilmiyorum.
hocam fuxi h3 ile mağduriyet yaşadım detayları şuradan okuyabilirsiniz hatta destek olabilirsiniz. https://www.sikayetvar.com/havit/havit-kulaklikta-dongle-arizasi-ve-musteri-hizmetleri-sorunlariHavitten memnun olan var ve cloud 2 kullanan 2 arkadaşımda şikayetçi cloud 2 den
sipariş ettim ne olur ne olmaz yorumlara göre iptal ederizbarracuda x var, thx spatial ile csde bazen bazı şeyleri duymuyormuşum gibi hissediyorum, arkadaşımda da var o da aynı sorunu hissediyor, genel olarak memnunuz hatta garantiden yeni değişti kulaklığım, bu modeli kullanıp csde ses kasan bir delikanlı yok mudur? hemen alayım
Size o kadar sordum havit için iptal edip bunu aldım vallahi nasip ve şans imişOna bir şey dediğim yok hocam fiyatına göre ben h2039bg den çok memnun kaldığımı ifade ettim sadece . tabii ki şu an bu mu h2039bg diye sorulursa f/p olatak tabii ki bu kulaklık .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kablosuzun rahatlığı bir başka performans açıskmdan da pişman etmez merak etme .
Ürün geldiğinde bakın cloud 2 core wireless yazmalı kutusunda amazon yorumları var ürünün amazonda 4k ya satılıyorbeyler kulaklığın inceleme videosu bile yok bu ne ayak anlamadım benyanlış yazmış herkese düz cloud core yolluyor olabilirler mi hahahahh