Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

Lonely_x3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ömer Alper
Fps oyuncusuyum ses kasmak benm için önrmli. Anakartım giriş seviye olduğundan dahili ses kartlı bir kulaklık bakıyordum. Kablolu modelinde ses kartı var kumandasında ama bunda var mıdır acaba bilen var mı? Kablosuz kullanımda ses kartı opan modeller var mıdır ya da? Yoksa ses kartı aktif çalışması için kablolu kullanım yapmak mı gerekiyor? Var mıdır bilgili arkadaş?

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
Fps oyuncusuyum ses kasmak benm için önrmli. Anakartım giriş seviye olduğundan dahili ses kartlı bir kulaklık bakıyordum. Kablolu modelinde ses kartı var kumandasında ama bunda var mıdır acaba bilen var mı? Kablosuz kullanımda ses kartı opan modeller var mıdır ya da? Yoksa ses kartı aktif çalışması için kablolu kullanım yapmak mı gerekiyor? Var mıdır bilgili arkadaş?
Wireless USB si benim bildiğim ses kartı da içeriyor fark yaratıyor cloud 2 wirelessta en azından öyleydi

umaysehit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümay Şehit
Kablosuz büyük rahatlık. Ben de barracuda x aldım. Aşırı rahatım şuan kalkıp mutfağa falan gidebiliyorum kulaklık kafamdayken :D
Evet fuxi h3 kullanıyordum bozulduğu için cloud 3 aldım. Kablosuz olması büyük rahatlık ama bt yoksa çok da önemli değil gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cloud 2 core wireless ile düz cloud 2 wireless arasındaki fark ne bilen var mı.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
Evet fuxi h3 kullanıyordum bozulduğu için cloud 3 aldım. Kablosuz olması büyük rahatlık ama bt yoksa çok da önemli değil gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cloud 2 core wireless ile düz cloud 2 wireless arasındaki fark ne bilen var mı.
Cloud 2 core wireless daha güncel bir model özellikleri hemen hemen aynı duruyor
80 saat kullanım sunuyormuş bu model yeni çıkmış Cloud core wireless vardı eskiden onun II versiyonu sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Erkan
İnceledim razer baracuda x daha iyi di ama teknik özelliklere bakarsak hyperx daha iyi gibi kullanna yokmu?

umaysehit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümay Şehit
Cloud 2 core wireless daha güncel bir model özellikleri hemen hemen aynı duruyor
80 saat kullanım sunuyormuş bu model yeni çıkmış Cloud core wireless vardı eskiden onun II versiyonu sanırım
80 saat pil ömrü var ama ses seviyesi %50 de test edilmiş. Cloud 3 kablolu siparişimi iptal mi etsem lütfen yardım :D

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
ses seviyesi %50 de test edilmiş cloud 3 kablolu siparişimi iptal mi etsem lütfen yardım :D
Kulaklık cidden güzel gözüküyor 2200 e 80 saat kullanım 53mm 2023 ekimde çıkmış bu ürün gördüğüm kadarıyla ben başta cloud core wireless sandım meğersem II olanıymış bu

qskhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökhan küçük
Arkadaşlar ps5 için aldım. Önerir misiniz? Uyumlu mudur? Teşekkürler

actn97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali ÇETİN
Cloud 3 wireless ile fiyat farkını hakedecek çok fark var mıdır kararsız kaldım şuan hangisini almalıyım ?

Top Bottom