🔥İndirim HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı 3.339TL

gerek yok bana yetiyor 4060 ti 7500f 32gb ram anakartımda dolu a620m pro rs wifi var, çevre birimleri çok önemli bence
Bütçemiz varsa bir şey diyemem hocam, benim kulaklık klavye mouse mousepad toplamı 3k felan ediyor

Adam gibi bir IEM kullanın, masaüstü orta seviye bir mikrofonla birlikte. Birdaha asla böyle kullanışsız kafanızı yoran şeklini değiştiren şeyler kullanmazsınız :D

aktif olarak kullanıyorum en iyi yönü şarjı çok uzun süre gidiyor ses kalitesinden de memnunum spatial sound özelliğini açmak lazım özellikle. 3.300 eder mi bilemedim. padler derimsi olduğu için yaz sıcaklarında terletiyor bez pad almak lazım yaz için. bir de biraz küçük son kademede tam oturuyor kafaya kafanız çok büyükse başka modele bakmanızı öneririm ya da bi mağazada deneyip öyle alın

Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum 3.500 liralık kulaklık ile 800 liralık kulaklık arasındaki fark ne, ben 800 liraya aldım çok güzel ses kalitesi. Ne anlamı var 3.500 liralık kulaklık almanın
800 liralık kulaklığın sesi 3500 liralık kulaklık takana kadar güzel gelir😂

yani hocam fiyat farkinin 1. sebebi kablosuz olmasi 2. sebebi iste hem kablolu kullanim hem bt kullanimi hem dongle ile kullanimdan dolayi pahali oluyor (mousetaki gibi ) sürücüleri daha iyi oluyor farklar bu kisaca hocam
konudakinde bt yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri