Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Erkan
Son olarak şunu hala öğrenemedim kablosuz dediğiniz düz bluetooth mu yoksa usb mi takıyorsunuz pc'ye ? bu sayede mi iyi ses kasabiliyorsunuz ona göre ya kablosuz almayı düşünüyorum ya da kablolu cloud 3
Wireless arkadaşım Bluetooth degil

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Bay Moris

80+
Son olarak şunu hala öğrenemedim kablosuz dediğiniz düz bluetooth mu yoksa usb mi takıyorsunuz pc'ye ? bu sayede mi iyi ses kasabiliyorsunuz ona göre ya kablosuz almayı düşünüyorum ya da kablolu cloud 3
Cloud 2 Core modelinde usb yi bilgisayara takıp aktif edebiliryorsunuz. Usb olmadan kulaklığı kablosuz kullanamazsın. Bu modelde bluetooth yok.

• Beğen

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can

Ekler

• 1731348712320.png
    1731348712320.png
    70.8 KB · Hit: 88

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Jiyu
usb ile takılıyor dediniz , usb 4.0'a da takılır mı çünkü başka yer yok ben de? ve kablolu olandan ses kasma ve bağlantı açısından bir sorun olur mu acaba ?
Son olarak asus tuf a15 7535hs laptop kullanıyorum , laptobun ses kartı iyi mi bilmiyorum , wireless dediğiniz kulaklıkta ses kartı var mı

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,309
İsim
Kadir
Yazan oldu mu bilmiyorum ama bu kulaklıkta kronik sorun var. 2 sene önce almıştım bu kulaklığı. İlk şarjdan sonra ürün bir daha çalışmamıştı bende. Araştırdığımda bu sorunu yaşayan çok kişi vardı. Yeni üretimlerinde düzelttiler mi bilmiyorum, yine de temkinli olmak lazım.
Sizin aldığınız cloud core olanıdır bu ürün cloud core 2 2023 ekim çıkışlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Erkan
Amazon da bu ürünle ilgili yorumlar var bakabilirsiniz ben aldım alanlara hayırlı olsun. Elektronik şans işi

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kaan kaya
Kablolu cloud 3 ün performansımı yoksa core 2 nin wireless olmasından dolayı konforu mu dedim üşengeçlik ağır bastı core 2 yi aldım.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Jiyu
Arkadaşlar yukarıdaki mesajımı yanıtlarsanız sevinirim eğer ki benim pc için uygunsa ve usb'li olmasına rağmen ses ve ses kasma vb. şeyler kaliteli olacaksa konu başlığındaki modeli düşüneyim ya da kablolu cloud 3. Siz ne diyorsunuz ?

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
Arkadaşlar yukarıdaki mesajımı yanıtlarsanız sevinirim eğer ki benim pc için uygunsa ve usb'li olmasına rağmen ses ve ses kasma vb. şeyler kaliteli olacaksa konu başlığındaki modeli düşüneyim ya da kablolu cloud 3. Siz ne diyorsunuz ?
usb kank galiba

Ekler

• 1731349382403.png
    1731349382403.png
    36.6 KB · Hit: 40
  • Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Jiyu
usb portlarım dolu çünkü 2 tane var asus tuf a15 7535hs modelinde , sanırım sadece 4.0 ya da 3.0 usb portu boş oraya takılır mı?
Yani kablolu mu alsam usb li mi çok kararsızım ya yardımcı olur musunuz

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,309
İsim
Kadir
usb portlarım dolu çünkü 2 tane var asus tuf a15 7535hs modelinde , sanırım sadece 4.0 ya da 3.0 usb portu boş oraya takılır mı?
Yani kablolu mu alsam usb li mi çok kararsızım ya yardımcı olur musunuz
Kablolu hareket etmeni kısıtlar bir yandan da kablolu biraz daha iyi performans verebilir ama hangi ürünü aldığına göre değişir
İlgili porta takıp kullanmana engel değil diye biliyorum ben yerinde olsam kablosuz kulaklık alırım ama performans senin için çok önemliyse kablolu da bakabilirsin

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Jiyu
Kablolu hareket etmeni kısıtlar bir yandan da kablolu biraz daha iyi performans verebilir ama hangi ürünü aldığına göre değişir
İlgili porta takıp kullanmana engel değil diye biliyorum ben yerinde olsam kablosuz kulaklık alırım ama performans senin için çok önemliyse kablolu da bakabilirsin
Aradığım özellikler :
-Valorant , cs go ve pubg vb. oyunlarda çok iyi ses kasabilmek ve sesleri ayırt edebilmek , takım arkadaşları ile rakibin sesini ayırt etmek gibi.
-Ergonomik ve uzun ömürlü olması , verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor olması ve uzun kullanımda ağrı yapmaması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,716
Üyeler
163,210
Son üye
ticaretarsiv
Top Bottom