Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

Amd34

80+ Silver

umaysehit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümay Şehit
buna üzüldüm ama ya telefon kulaklıgından oynuyorum en sonunda paraya kıyıp cloud 3 wireless alıcam
Kablosuz şart değilse kablolu cloud 3 alın şuan mediamarkt da 2800 tl ve 3 taksit yapıyor vade farksız. Dün amazondan 2 taksitle 2600 tl den almıştım sonra siparişi iptal edip cloud 2 core aldım ama halen aklım cloud 3 de kaldı bayadır araştırdığım bir üründü. Cloud 3 n11 de satılıyor satıcısı mediamarkt kuponla biraz daha ucuza geliyor ama vade farksız taksit yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kadir Işık
Kablosuz şart değilse kablolu cloud 3 alın şuan mediamarkt da 2800 tl ve 3 taksit yapıyor vade farksız. Dün amazondan 2 taksitle 2600 tl den almıştım sonra siparişi iptal edip cloud 2 core aldım ama halen aklım cloud 3 de kaldı bayadır araştırdığım bir üründü.
kablosuz istiyordum kablolu düşünmüyorum pek rahatlığı bi başka

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Jiyu
Medimarkt'tan sipariş ettim ve ürün kargoya verildi diyor fakat ürünü takip edemiyorum hangi şehirde vs bilemiyorum.
hangi kargo şirketi ile çalışıyor acaba ? şikayet varda bir sürü yorum vardı da

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Erkan
Kablosuz şart değilse kablolu cloud 3 alın şuan mediamarkt da 2800 tl ve 3 taksit yapıyor vade farksız. Dün amazondan 2 taksitle 2600 tl den almıştım sonra siparişi iptal edip cloud 2 core aldım ama halen aklım cloud 3 de kaldı bayadır araştırdığım bir üründü. Cloud 3 n11 de satılıyor satıcısı mediamarkt kuponla biraz daha ucuza geliyor ama vade farksız taksit yok.
Ben de almak istiyorum ama ev kulaklık cennetine döndü yalnız kulaklık sadece oyun için Razer aldim cloud 2 core aldım cloud 3 alsam tam olacak olmadı alayim

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Erkan
ŞUAN STOK VAR
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben aldım umarım iptal etmezler

bir türlü ödeme yapamayan arkadaş bunu görmüştür

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Erkan
dayanamadım gece 2 tane kulaklık aldım corsair diğeri bu 3 günde 4 kulaklık

konuyu canlandıralım kaçıranlar alsın

Son düzenleme:

KingDeViL

80+ Bronze
Tipini sevmedim ama aldım bakalım. Mağaza teslim seçtim. Yarın gider alırım.

Top Bottom