eko ekocan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 124
Modemi kapatıp açmak lazımdı bazen oluyorHocam alabildiniz mi bende de 3d secure hatası verdi alamadım da.
Modemi kapatıp açmak lazımdı bazen oluyorHocam alabildiniz mi bende de 3d secure hatası verdi alamadım da.
alamadım malesef corsairide kaçırdım umarım başka bi kulaklık indirime girer diye dua ediyorumHocam alabildiniz mi bende de 3d secure hatası verdi alamadım da.
Corsair iptal yedi knkalamadım malesef corsairide kaçırdım umarım başka bi kulaklık indirime girer diye dua ediyorum
buna üzüldüm ama ya telefon kulaklıgından oynuyorum en sonunda paraya kıyıp cloud 3 wireless alıcamCorsair iptal yedi knk
Kablosuz şart değilse kablolu cloud 3 alın şuan mediamarkt da 2800 tl ve 3 taksit yapıyor vade farksız. Dün amazondan 2 taksitle 2600 tl den almıştım sonra siparişi iptal edip cloud 2 core aldım ama halen aklım cloud 3 de kaldı bayadır araştırdığım bir üründü. Cloud 3 n11 de satılıyor satıcısı mediamarkt kuponla biraz daha ucuza geliyor ama vade farksız taksit yok.buna üzüldüm ama ya telefon kulaklıgından oynuyorum en sonunda paraya kıyıp cloud 3 wireless alıcam
kablosuz istiyordum kablolu düşünmüyorum pek rahatlığı bi başkaKablosuz şart değilse kablolu cloud 3 alın şuan mediamarkt da 2800 tl ve 3 taksit yapıyor vade farksız. Dün amazondan 2 taksitle 2600 tl den almıştım sonra siparişi iptal edip cloud 2 core aldım ama halen aklım cloud 3 de kaldı bayadır araştırdığım bir üründü.
Ben de almak istiyorum ama ev kulaklık cennetine döndü yalnız kulaklık sadece oyun için Razer aldim cloud 2 core aldım cloud 3 alsam tam olacak olmadı alayimKablosuz şart değilse kablolu cloud 3 alın şuan mediamarkt da 2800 tl ve 3 taksit yapıyor vade farksız. Dün amazondan 2 taksitle 2600 tl den almıştım sonra siparişi iptal edip cloud 2 core aldım ama halen aklım cloud 3 de kaldı bayadır araştırdığım bir üründü. Cloud 3 n11 de satılıyor satıcısı mediamarkt kuponla biraz daha ucuza geliyor ama vade farksız taksit yok.