Hocam ikisine de baktım MSI modelinde hoparlör varmış ekstra önemli mi bilmiyorum sizin için ama belirtmek istedim. Ekstra olarak kontrast oranı daha iyi...
Fakat bu monitör standıyla istediğiniz yere kadar monitörü çekersiniz ama Masanızın arkasında boşluk olması lazım yada monitör ayağını oturtmak için masaya...
maksimum 5k bütçem var hocam https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-23-8-legion-24-10-0-5ms-240hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html şöyle bir şey buldum...
hocam gündelik kullanıcam macbook air m4 kullanıyorum renk doğruluğu gibi çok fazla kriterlerim yok yazılımla uğraşırken bir ekranımı daha yana vereyim veya...
Merhaba macbook m4üm için ikinci bir monitör almayı düşünüyorum çok fazla bütçem yok 4k olmasına gerek yok alacabileceğim makul fiyatlı ve uyumlu net olsa...
Bütçem 5000TL ve minimum 1080p desteklesin istiyorum. Kendi işletim sistemi olursa daha iyi olur çünkü youtube netflix gibi kullanmak için mi stick vs...
Merhabalar öğrenciyim ve eve çıkarsam akıllı ev gibi yapmak istiyorum. Otomatik perde kapatmak otomatik ışık ayarlamak(haraket sensörlü ve ses sensörlü)...