Steamden bir şeyler denemek için whiskye steam.exe kurmaya çalışıyorum fakat (win bazlı uygulamalar için) steam webhelper doesnt responding hatası alıp duruyorum diğer kurmaya çalıştığım şeyler de düzgün çalışmıyor kurulma aşaması sorunlu oluyor en basiti bi launcher kurduğumda bile açılırken...
1750TL Bandında Klavye Önerisi istiyorum bundan once gamepower compact blue switch kullanıyordum fakat kronik sorunlardan tuşları basmıyor ve çalışmıyor.
Kriterlerim : %80 ve %100 , Mümkünse Red Switch
1250-1700Tl Bandında Klavye Önerisi istiyorum bundan once gamepower compact blue switch kullanıyordum fakat kronik sorunlardan tuşları basmıyor ve çalışmıyor.
Projenin max büyüklüğü 60cm*60cm*60cm ve alcağımız en uzun parça büyük ihtimalle 30cm falan olur şuan hedef düşmanları tasarladık solidden ve 21-22cm uzunluğunda bi balistik füze mesela. Tablalar hakkında bilgim yok
Dokuz Eylülde Fizik Okuyorum. 2 Fizikçi 2 Makine Mühendisi 1 Bilgisayar Mühendisi arkadaşım ile teknofestteki hava savunma sistemi projesine hazırlanıyoruz(2027) bunun için prototip olsun vs 3d yazıcıdan bi şeyler çıktı almak istiyoruz. Arkadaşımın annesi 3d yazıcınınbşr kısmını karşılayacağını...
Hattımdaki Sınırsız Sosyal Medyayı Laptobumda Kullanabilir miyim ? Macbook M4 Kullanıyorum İphone 12 'de türk telekom hattım esim olarak takılı. Laptopdan açtığım youtube sınırsız sosyal medyaya dahil mi ya da edebilir miyim ?
hocam onunla ilgili tam bir arastirma yapmadim fakat 1tb yerine 512gblik bir m2ssd tercih etmeye kadar verdim kioxia samsung wd ya da crucial tarzi bir marka bakacagim m2 ssd olarak cok mukemmel bir seye ihtiyacim yok gibi gozukuyor eger oneriniz varsa alirim
pozitif teknoloji hocam zamanımda ipad de almıştım o yüzden güvendiğim bir firma 44k ya geliyor havale yaparsanız 43k oluyor
1768332097
Teşekkür ederim hocam
m4 sipariş ettim hocam büyük ihtimalle önümdeki üç ay aç kalacağım ama olsun dediğiniz gibi değer bir fark varmış arada laptop gelince ilk izlenimimi aktaracağım