Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

Halojey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Halil Sade
Instagram
https://www.instagram.com/halil_sade/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198075783
Twitter
HalilDss
Facebook
halil.sade.90
Ürün bugün elime geçti ses kalitesi beklediğimden iyi çıktı çekim kalitesini söylemiyorum zaten. Ses yüksekliği gayet iyi %50 den aşşağı kullanan biri olarak gayet yüksek full sesde kullanamıyorum gayet yeterli Tek eksik bulduğum kısmı bence mikrofon o da kötü değil net ancak bir odaya kapatılmış dar alanda konuşuyormuş gibi. Tek merak ettiğim 7.1 var mıdır yazılım kurdum ancak seçenek yok.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Jiyu
valorant ses ayarları nasıl olmalı ? Çok iyi ses kasabilmek istiyorum , rakibi ve takım arkadaşlarını vs ayırt etsin istiyorum

HyperX NGENUITY indiyorum şimdi ne yapmalıyım ?​

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aktif olarak cloud core wireless kullanıyorum bunu arkadaşıma aldırmıştım. Mikrofon olarak dağlar kadar fark var ve ne yazık ki cloud 2 core'un mikrofonu çok kötü geldi. Ki önceden gamepower medusa kullanıyordu o bile neredeyse 10 kat daha iyi. Neden böyle anlamadık mikrofonda sorun mu var acaba anlamadık.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,308
İsim
Kadir
Aktif olarak cloud core wireless kullanıyorum bunu arkadaşıma aldırmıştım. Mikrofon olarak dağlar kadar fark var ve ne yazık ki cloud 2 core'un mikrofonu çok kötü geldi. Ki önceden gamepower medusa kullanıyordu o bile neredeyse 10 kat daha iyi. Neden böyle anlamadık mikrofonda sorun mu var acaba anlamadık.
Farklı bir USB porta takıp hyperx ngenuity uygulaması kurup test etsin bence. Forumun yarısı mikrofon gayet iyi yarısı mikrofon çok kötü yazdı garip bir durum

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Farklı bir USB porta takıp hyperx ngenuity uygulaması kurup test etsin bence. Forumun yarısı mikrofon gayet iyi yarısı mikrofon çok kötü yazdı garip bir durum
Deneyeyim. Gerçekten çok büyük fark var ses telsizden geliyor gibi bu kadar olacağını düşünmüyordum. :D
Denendi sonuç aynı. Cloud core wireless kullanmasam inanmayacağım çok ilginç.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aytuğ Özkaya
Deneyeyim. Gerçekten çok büyük fark var ses telsizden geliyor gibi bu kadar olacağını düşünmüyordum. :D
Örnek bir ses atma şansınız var mı benim dün elime geçti gayet tatmin eden bir mikrofonu var yani ben gayet memnun kaldım

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Örnek bir ses atma şansınız var mı benim dün elime geçti gayet tatmin eden bir mikrofonu var yani ben gayet memnun kaldım
Sesin netliğinde vs. sorun yok ama çok tiz cloud core wireless ve diğer kulaklığan nazaran. onlar daha tok. atma şansım yok maalesef. ama alıştık yapacak bir şey yok :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet
Benzer sorun cloud 3 kablosuzu ilk aldığımda bende de oldu. Güncelleme yaptım diye hatırlıyorum güncelleme yapınca düzelmişti. Cloud 2 core dün akşam tak çalıştır 1 saat kullandım ses gayet net ve berraktı mikrofon için. Acaba güncelleme yapılıyor mu bi deneyebilir misin

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benzer sorun cloud 3 kablosuzu ilk aldığımda bende de oldu. Güncelleme yaptım diye hatırlıyorum güncelleme yapınca düzelmişti. Cloud 2 core dün akşam tak çalıştır 1 saat kullandım ses gayet net ve berraktı mikrofon için. Acaba güncelleme yapılıyor mu bi deneyebilir misin
Ses net beraak o konuda problem yok. Sadece karşı tarafın sesi tiz geliyor alakasız. Normalde kalın sesli bir arkadaş ama bir ton ince geliyor ses 😄 çok dert etmedik ya kulağımız alıştı konuşa konuşa. Güncelleme vs. ayar çektik ama değişen bir durum olmadı.

mamadiali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mali
Ses seviyesi g533 kulaklığıma göre bir tık aşağıda. Yeterli seviyede ses veriyor, hani biraz rahatsız etsin kulağı tırmalasın derseniz o seviyeye çıkmıyor. Oyunda ses ayrımı konusunda başarılı. Mikrofonu eh işte, birçok kulaklık gibi ederinin altında mikrofon takmışlar daha kötülerini de gördük. GTX Venom diye ucuz bir kulaklık vardı onun mikrofonu gibi görmedim daha.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf
Kulaklık benim de elime ulaştı. 2-4k bandında alabileceğiniz en başarılı kulaklık. Razer ve steelseries deneyimledim. Steelseries yazılımı baya iyi buna göre. SS’in Mici daha yapay hyperxin biraz daha naturel bir sesi var. Amd gürültü engelleyici ile kullanıyorum gayet tatminkar bir performansı var micin. Pop filterı da işe yarıyor ağzınızdan çıkan harfler mikrofonda patlamıyor. Kulaklığı taktığımda ilk olarak müzik performansını deneyimlemek istedim. Play tuşuna bastım ve “ ehhh” dedim şöyle. Sonra uygulamayı kurcalarken dtsx diye bir özellik olduğunu gördüm. Açtıktan sonra gerçekten sesler belirgin şekilde güzelleşti. Ses düzeyi yüzde 60ı aşınca biraz kısayım diyorsunuz. Yüksek seslere çıkarsanız da 53mm sürücüler sesi asla bozmuyor. Uzun lafın kısası kulaklık 4k olsa düşünürdüm. 3k olsa alırdım. 2kya düştüğünü gördüyseniz yapıştırın

aykttsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Aykut Tosun
Denizliden almak isteyen varsa aldığım fiyata verebilirim. 1 saat kadar kullanıldı sadece. Kablosuz özgürlük güzel ama şuan kullandığım alpha hala benim için daha iyi seçenek.

F8eighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ferhat Özmutaf
Denizliden almak isteyen varsa aldığım fiyata verebilirim. 1 saat kadar kullanıldı sadece. Kablosuz özgürlük güzel ama şuan kullandığım alpha hala benim için daha iyi seçenek.
Merhaba, DM kutuna bakar mısın?

Top Bottom