Furmarkta full çekiyor ama gowda çekmiyor ve fps im düşük kalıyor ramle bir alakası olabilir mi acaba
1780682730
Yaparım bir dakika
1780682903
yaptım...
Ne yazıkki Monster Abra A5 v21.2 sahibiyim ve ekran kartım en fazla 65 watta %100 kullanılıyor ama sözde 100 watt olması lazım bunu nasıl düzeltebilirim
öncelikle kulaklığın driverlarını nerden kurdun banada link atar mısın ikinci olarak sorun jak birleştiricide dongle ile kullan hem kablosuz hem de şarjı...
valla bilmiyorum mikrofon tam takılı mı onu kontrol et kulaklığın sesi % kaçken az geliyor çünkü dediğim gibi aynısı bende var ve dc üzerinden veya wp...
dediğiniz şeyiyoutubeye yazıp gösterilenleri yaptım agresifte olduğu için mi 100 e bu kadar yakın seyrediyor. Ve özür dilerim eğer sorularım saçmaysa ama...
turbo modu nasıl kapatıcam bu laptopta öyle özellikle belirtmemiş eski laptopların control merkezi daha detaylı şu ankinde ben sadece klavye rengini ve fan...
Bakımı hatalı yaptığımı düşünmüyorum çünkü aynı bakımı arkadaşıma yaptığımızda 10 derece kadar fark etti onda yani işe yarıyor aslında yaptığımız bakım...
Selamün aleyküm arkadaşlar Monster Abra A5 v21.2 laptopum var içerisinde i5-12450h ve rtx4050 100W ekran kartı var pc nin bakımlarını monster teknik...
Grup ismi falan verebilir misin abi ben hep sahibinden üzerinden gidiyordum facebookta çok şry yapmadım senin olduğun bir grup falan varsa ve paylaşırsan...