Arama sonuçları: *

1. Gündürek

25k Ya Tablet Önetisi

Eyvallah
  2. Gündürek

25k Ya Tablet Önetisi

Ders çalışıcam kalem şart bunları yazmayı unutmuşum. Ama oyun falanda oynayabileyim zaman zaman yani diğer şryler zaten olası ara sıra film izlerim youtubeden video izlerim ama asıl amacı ders bu yüzden dediğim gibi kalemi şart
  3. Gündürek

25k Ya Tablet Önetisi

Maksimum bütçem 25k önerebileceğiniz laptoplar neler huawei istemiyorum sadece google uygulamalarında sorun yaşadığı söyledi birkaç arkadaşım onun haricinde her şeye okeyim
  4. Gündürek

Hangi Rami Almalıyım

Evet inşallah taksit yapmayı halledersem alıcam
  5. Gündürek

Hangi Rami Almalıyım

Dediğiniz şeyi şimdi anladım hocam özür dilerim benim hatam benim ramlerin neden öyle olduğunu bende pek anlamadım ama yapacak bir şry yok mecburi 22
  6. Gündürek

Hangi Rami Almalıyım

Hocam bence bir yanlışınız var yazan ramin aynısını arattım 4400 mhz değil sizin raminiz tel ramden bahsediyoruz 2200 mhz o zaman benimki de 6400mhz 22cl 1784036187 Sizin yorumunuzu görmemişim hocam teşekkür ederim
  7. Gündürek

Hangi Rami Almalıyım

Yanlış okumadıysam eğer sizin ramler 2200mhz ama mhz arttıkça cl değeri artıyor biraz
  8. Gündürek

Hangi Rami Almalıyım

3200mhz
  9. Gündürek

Hangi Rami Almalıyım

Ddr4 te 22 kötü mü
  10. Gündürek

Hangi Rami Almalıyım

Selamün aleyküm bilgisayarıma ram almam lazım bende 16 var arrık 32 yapmalıyım. 3760tl ye ddr4 cl22 3200mhz micron ram buldum ama benim laptopumdaki crucial o da 4500 tl değerleri az önce yazdığım gibi sizce ramler aynı marka olsun diye crucial mi almalıyım yoksa micronda alsam olur mu?
  11. Gündürek

Ekran Kartım Tam Watt Değerini Kullanmıyor Neden ?

anladım hocam teşekkürler peki ramlerden dolayı olabilir mi sadece 1 kanal 16 var sorun yaşatıyor olabilir mi
  12. Gündürek

Furmarkta full çekiyor ama gowda çekmiyor ve fps im düşük kalıyor ramle bir alakası olabilir mi acaba 1780682730 Yaparım bir dakika 1780682903 yaptım ekran kartı 100 oldu işlemci 40 wattı geçmedi
  13. Gündürek

Ne yazıkki Monster Abra A5 v21.2 sahibiyim ve ekran kartım en fazla 65 watta %100 kullanılıyor ama sözde 100 watt olması lazım bunu nasıl düzeltebilirim
  14. Gündürek

Yardım Havit fuxi h3 mikrofon sistem sesini alıyor

öncelikle kulaklığın driverlarını nerden kurdun banada link atar mısın ikinci olarak sorun jak birleştiricide dongle ile kullan hem kablosuz hem de şarjı iyi dayanıyor
  15. Gündürek

Yardım Mikrofon Sesi Çook Az

valla bilmiyorum mikrofon tam takılı mı onu kontrol et kulaklığın sesi % kaçken az geliyor çünkü dediğim gibi aynısı bende var ve dc üzerinden veya wp üzerinden hiç fark etmiyor arkdaşlarımla konuştuğumda sesimi gayet iyi ve net aldıklarını söylüyorlar kendim kaydettiğimde yine iyi bir miktarda...
  16. Gündürek

Yardım Mikrofon Sesi Çook Az

aynı kulaklık bende var ben böyle bir sorun yaşamıyorum hangi uygulama üzerindne konuşuyorsunuz
  17. Gündürek

Laptopum Çok Fazla Isınıyor Sorun Ne Olabilir?

dediğiniz şeyiyoutubeye yazıp gösterilenleri yaptım agresifte olduğu için mi 100 e bu kadar yakın seyrediyor. Ve özür dilerim eğer sorularım saçmaysa ama mesela az önce attığım ss te gördünüz ekran kartı %41 di bu şekilde sıcaklığı düşürdüğümde ekran kartını daha fazla besleyebilecek mi yoksa...
  18. Gündürek

en kısa zamanda bunları deneyip aradaki farkı söylicem teşekkür ederim bu şey performansımı ne kadar etkileyecek
  19. Gündürek

turbo modu nasıl kapatıcam bu laptopta öyle özellikle belirtmemiş eski laptopların control merkezi daha detaylı şu ankinde ben sadece klavye rengini ve fan hızını ayarlayabiliyorum sadece onda da dediğim giib turbo yok sadece otomatik ve en fazla diye 2 seçenek var aynı zamanda bu geçen yıl...
  20. Gündürek

Bakımı hatalı yaptığımı düşünmüyorum çünkü aynı bakımı arkadaşıma yaptığımızda 10 derece kadar fark etti onda yani işe yarıyor aslında yaptığımız bakım. Abdullah abinin son videosunu bende gördüm aslında dün test edip deneyecektim sorun var mı yok mu diye ama unuttum. Yine de dediğiniz gibi...
Geri