Ders çalışıcam kalem şart bunları yazmayı unutmuşum. Ama oyun falanda oynayabileyim zaman zaman yani diğer şryler zaten olası ara sıra film izlerim youtubeden video izlerim ama asıl amacı ders bu yüzden dediğim gibi kalemi şart
Maksimum bütçem 25k önerebileceğiniz laptoplar neler huawei istemiyorum sadece google uygulamalarında sorun yaşadığı söyledi birkaç arkadaşım onun haricinde her şeye okeyim
Hocam bence bir yanlışınız var yazan ramin aynısını arattım 4400 mhz değil sizin raminiz tel ramden bahsediyoruz 2200 mhz o zaman benimki de 6400mhz 22cl
1784036187
Sizin yorumunuzu görmemişim hocam teşekkür ederim
Selamün aleyküm bilgisayarıma ram almam lazım bende 16 var arrık 32 yapmalıyım. 3760tl ye ddr4 cl22 3200mhz micron ram buldum ama benim laptopumdaki crucial o da 4500 tl değerleri az önce yazdığım gibi sizce ramler aynı marka olsun diye crucial mi almalıyım yoksa micronda alsam olur mu?
Furmarkta full çekiyor ama gowda çekmiyor ve fps im düşük kalıyor ramle bir alakası olabilir mi acaba
1780682730
Yaparım bir dakika
1780682903
yaptım ekran kartı 100 oldu işlemci 40 wattı geçmedi
Ne yazıkki Monster Abra A5 v21.2 sahibiyim ve ekran kartım en fazla 65 watta %100 kullanılıyor ama sözde 100 watt olması lazım bunu nasıl düzeltebilirim
öncelikle kulaklığın driverlarını nerden kurdun banada link atar mısın ikinci olarak sorun jak birleştiricide dongle ile kullan hem kablosuz hem de şarjı iyi dayanıyor
valla bilmiyorum mikrofon tam takılı mı onu kontrol et kulaklığın sesi % kaçken az geliyor çünkü dediğim gibi aynısı bende var ve dc üzerinden veya wp üzerinden hiç fark etmiyor arkdaşlarımla konuştuğumda sesimi gayet iyi ve net aldıklarını söylüyorlar kendim kaydettiğimde yine iyi bir miktarda...