Gündürek isimli üyenin son içerikleri

1. Gündürek

Hangi Tableti Almalıyım?

Onu şeyden sormuştum ya e mağaza mı ne açmış herhalde honor x9b alınca yanında 2 3 şryi daha yolluyordu saat kulaklık falan kendi sitesinde öyleydi ondan sormuştum
  2. Gündürek

Hangi Tableti Almalıyım?

Eyvallah hocam teşekkür ederim
  3. Gündürek

Hangi Tableti Almalıyım?

Bende axess yok hocam ziraat var 1786742895 Ya bu arada yine de baktığım model s10 fe+ o da boyuttan maalesef 30k bütçem yok bu yüzden honor alcam yüksek ihtimalle
  4. Gündürek

Hangi Tableti Almalıyım?

Ya zaten hepsi burada kafayı yedirtti bana istediğim tablet 24.5k ama 6 ay vade farksız taksit yok sadece 2 ayda vade farksız ve bana 30k olarak ödetiyor o yüzden alamıyorum onu saçma sapan bir iş
  5. Gündürek

Hangi Tableti Almalıyım?

O kadar bütçem yok hocam şakasız diyorum en az 5 6 saattir nasıl daha ucuza alırım diye araştırıp duruyorum
  6. Gündürek

Hangi Tableti Almalıyım?

Evet hocam sorduktan sonra fark ettim bende sorunun gereksizliğini haklısınız
  7. Gündürek

Hangi Tableti Almalıyım?

O zaman şöyle sorayım 2. El honor magic pad 2 mi yoksa 0 honor pad v9 mu
  8. Gündürek

Hangi Tableti Almalıyım?

2 nin de stokları yokki onu baya araştırdım sadece vatanda teşhir ürünler kalmış
  9. Gündürek

Hangi Tableti Almalıyım?

Tamamdır teşekkür ederim
  10. Gündürek

Hangi Tableti Almalıyım?

Lansmanı ne zaman hocam ona göre beklicem çünkü birazda acelesi var
  11. Gündürek

Hangi Tableti Almalıyım?

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim s10 fe plus'ıj fiyatı bi anda arttığı için onu alamamıştım bu yüzden içerlemiştim baya sağolun bir yol gösterdiniz bana allah işinizi gücünüzü rast getirsin inşallah
  12. Gündürek

Hangi Tableti Almalıyım?

Ya her şeyimi samsung almak istiyorum açıkçası sadece şu an bütçem pek yok diye biraz daha zamana yaymıştım ama sanırım en mantıklısı bu şekilde farklı bir marka almak olucak 1786733747 Evet abi büyğk bir ekran bakıyordum teşekkür ederim öneriler için 1786734233 Hocam sizce honor pad x9b max...
  13. Gündürek

Hangi Tableti Almalıyım?

Selamün aleyküm çoğunlukla ders çalışacağım bir tablet almak istiyordum telefonumda samsung olduğu için samsung modellere odaklandım ve normalde s10 fe plusı alacaktım 6 taksitle ama ben kredi kartımı alana kadar yani 5 günde neredeyse 4k arttı tabletin fiyatı düz s10 fe almaya geldiğimde...
  14. Gündürek

25k Ya Tablet Önetisi

Eyvallah
  15. Gündürek

25k Ya Tablet Önetisi

Ders çalışıcam kalem şart bunları yazmayı unutmuşum. Ama oyun falanda oynayabileyim zaman zaman yani diğer şryler zaten olası ara sıra film izlerim youtubeden video izlerim ama asıl amacı ders bu yüzden dediğim gibi kalemi şart
Geri